Hva med en egen tropehage midt i Stjørdal sentrum?


Lynrask verdivurdering av bolig samt informasjon om et helt unikt boligprosjekt og gode strømavtaler er noe av det TOBB kan tilby på sin stand under boligmessen. 

Signaturhagen Stjørdal er et helt spesielt boligprosjekt. 

– Det unike konseptet med moderne leiligheter og store fellesområder skaper et samhold og fellesskap du finner få andre steder, sier kommunikasjons- og medlemskonsulent i Boligbyggerlaget TOBB, Kenneth Bøhler. 

I Signaturhagen finner du en stor felles tropisk hage innendørs, samt felles fasiliteter som hobbyverksted, treningsrom, badstue, kaldkulp, kjøkken og lounge. Det finnes også to gjesterom der, som gjester av boligeierne kan bruke. 

– Konseptet er blitt veldig godt tatt imot av medlemmene, og vi ser at mange etterspør prosjektet flere steder i Trøndelag, sier han.

Få vite verdien på egen bolig

TOBB vil også fortelle publikum om sine medlemstilbud og har invitert med seg DNB Eiendom og TrøndelagKraft og TOBB Byggdrift på standen. 

– Sammen med DNB Eiendom vil vi gjenta suksessen fra tidligere, der meglerne gir deg gratis verdiestimat på boligen din på ett minutt, sier han. 

Han sier at mange ikke kjenner verdien på egen bolig, og derfor ikke vet hvilke muligheter de har på boligmarkedet. 

– Gjennom TrøndelagKraft har vi en kollektiv avtale på vegne av medlemmene våre, og dette vil vi også informere om. TrøndelagKraft vil fortelle om sine alternativer og ikke minst hvordan du kan bruke mindre strøm ved ta deres funksjoner i bruk, sier han. 

TOBB Byggdrift er primært et vaktmesterselskap som leverer nesten alt som trengs av praktisk bistand til borettslag og sameier. 

– Men i tillegg sliper de gulv for privatpersoner, og dette tilbudet er blitt veldig populært. Mange etterspør det, og derfor kommer de på standen for å snakke om gulvsliping. Hvorfor kjøpe nytt når man kan fikse det man har, avslutter Bøhler. 

 

Foto: Signaturhagen

Tekst: Katrine Andreassen