Dette er høstens møbeltrender


På jakt etter nye møbler? På standen til Fagmøbler Grenland under Boligmesse i Skien får du både kvalitetsmøbler og hjelp av dyktige fagfolk.

– Fagmøbler som kjede er svært opptatt av kvalitet og at alle ansatte skal være faglig dyktige. Vi skal levere møbler som varer, og kundeservicen skal alltid være på topp, forteller Heidi Christensen.

Hun er butikksjef hos Fagmøbler Grenland, en 1.200 kvadratmeter stor butikk fylt av kvalitetsmøbler for enhver smak. Butikksjefen kan fortelle at høstens store trend er lune farger.

– I fjor var fokuset på sterke farger, og selv om vi fortsatt ser mye grønt og blått, går det nå mot en mer harmonisk fargepalett. Mange velger også bruntoner i stedet for grått.

Men den sterkeste trenden er nok nettopp det at man ikke er så opptatt av trender.

– Det er ikke kun én trend eller farge som gjelder i dag, og det gjør det desto morsommere for oss som jobber med dette. Da må vi lære kunden å kjenne, slik at vi finner ut hva de liker og hva de nye møblene skal passe til.

Dette er også viktig for deg som ønsker å fornye stilen hjemme.

– Lær din egen stil å kjenne, og miks gjerne nytt og gammelt. Ellers kan du eksperimentere med ulike tekstiler, som velur, skinn og pels, for eksempel i kombinasjon med treverk, tipser Christensen.