Burde fås på blå resept


Etter nærmere 20 år i bransjen tar Jacuzzi-importøren Frank Vedeld fremdeles massasjebad 3-4 ganger i uken. 

 

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Jacuzzi Inc.

 

Det er helt naturlig for ham å «walk the talk». – Et deilig massasjebad er perfekt for å slappe av og oppsummere dagen med sine nærmeste, synes Jacuzzi-importøren, som mener massasjebad vært på blå resept.

Italiensk industridesign
Jacuzzi-badene har fått positiv mottagelse fra publikum på Boligmesser landet rundt. En av tilbakemeldingene er at Jacuzzi-badene skiller seg ut rent formmessig.
– Produktene er utformet med inspirasjon fra tiltalende italiensk industridesign, med rene linjer, stil og eleganse, sier Vedeld, som fører ulike serier fra merket Jacuzzi. – Dette er premiumprodukter i ulike prisklasser, fra det enkle og funksjonelle til produkter i limousinklassen med plass til 12 personer, alle med det siste innen rens og massasje, reklamerer importøren.

- Et spabad er avhengighetsskapende og blir garantert brukt ofte, enten alene, med partneren eller med familie og venner, sier Frank Vedeld,
– Et spabad er avhengighetsskapende og blir garantert brukt ofte, enten alene, med partneren eller med familie og venner, sier Frank Vedeld.

Avhengighetsskapende
Vedeld og de fire kollegene i importfirmaet har kontakter i et landsdekkende serviceapparat.

– De som kjøper et Jacuzzi-bad får tilgang på nødvendig service, og kan nyte godt av livsvarige garantier på skrog og karosseri, samt 5 års garanti på komponentene, forteller han.

Alle typer mennesker kjøper spabad, og Vedeld forteller at det kan plasseres på balkong eller terrasse, eller på egnet sted i en hage.

Det viktigste er at det plasseres lett tilgjengelig.

–  Et spabad er avhengighetsskapende og blir garantert brukt ofte, enten alene, med partneren eller med familie og venner, avslutter Vedeld.