Alt til tak og fasade


Tak- og fasadeentreprenøren Agder Tak AS fra Kristiansand har fått et solid fotfeste på Sørlandet, og satser på økt vekst med skjøtefrie takrenner.

 

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Agder Tak AS

– De siste 3 årene har vi skiftet over 200 tak i regionen, sier daglig leder Jim Roger Pettersen i Agder Tak. – Vi har spesialisert oss på komplett utskifting av tak, og tror derfor vi gjør det mer effektivt enn de fleste, mener han.

Nylig signerte selskapet forhandleravtale med Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer. – Fasadesatsningen vil ligge under nyopprettede Agder Fasade, og vi har nå et eget blikkenslagerverksted med alt det innebærer, tipser den daglige lederen.


Mange fordeler

 

–  Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer er stilrent og estetisk, og gir en fin brytning mellom tak og vegg, forklarer Pettersen.  – Takrennene har god kapasitet og rommer 40% mer vann enn andre takrenner. At de er skjøtefire, gjør at man slipper lekkasjer. I tillegg til sink og kobber, leveres systemet i miljøvennlig, resirkulert aluminium, og leveres til samme pris som øvrige takrenner, påpeker han fornøyd. Siden takrennene produseres fra rull direkte på byggeplass , slipper takentreprenøren svinn og avkapp.

 

Lag egne blomsterkasser

 

På standen til Agder Tak AS på Boligmessen i Sørlandshallen kan barn og voksne lage blomsterkasser med jord og blomsterløk. –  Kom og produser din egen, flotte blomsterkasse med Kaizers produksjonsmaskin, og plant løk i kassen etterpå, inviterer Pettersen.