Bruk uteplassen hele året


Ustabilt sommervær er noe vi er godt vant med i Norge. Med smarte løsninger kan du likevel bruke uteplassen din hele året.

Tekst: Ida Save
Foto: Produsentene

Lysthuset Uterom

– Dette er høysesong hos oss. I fjor så folk seg lei av å løpe inn med grillribba på grunn av regn, og den kommende sommeren vil de ha det annerledes, forteller daglig leder i Lysthuset Uterom, Bjørn Woll.

Han opplyser at utgangspunktet for det de leverer ofte er en terrasse som skal bygges inn.

– Uterom til takterrasser er også populært, forklarer Woll, som presiserer at alle uterommene til Lysthuset Uterom er tilpasset kundenes ønsker.

Byggene de leverer krever også minimalt med vedlikehold.

– Vi vil gjerne at hjemmet skal være et godt og komfortabelt sted å være uten for mye arbeid. Det har vi tatt konsekvensene av, sier Woll.

Til messa i Sandefjord tar han med seg ulike skyvedører for innglassing, peisbord og glassrekkverk. I tillegg stiller de ut vedlikeholdsfrie terrassebord fra Azek.

uteDESIGN

– Vi er et erfarent og dedikert team som vil skape hverdagsmagi på din uteplass, sier salgs- og markedssjef Ruben Holm Andersen.

– Vi kan uteplass og er lidenskapelig opptatt av at uterommet skal brukes hele året, uansett vær, forteller han.

UteDESIGN kan vise til et bredt spekter av innovative produkter og uteromsløsninger som kan leveres over hele landet.

– Vi skaper kostnadseffektive uteplasser som skreddersys i mål, form og farge til å passe ethvert prosjekt, og på messen skal vi inspirere kundene ved å stille ut en fantastisk flott pergola med motorisert taksystem og skyvbare glassvegger, frister Holm Andersen.

Han og kollegene gleder seg alltid til å delta på messene og møte andre som deler samme lidenskap for bruken av uterommet.

– Våre kunder er de som elsker å sitte ute, men som ikke liker å bli forhindret av dårlig vær, smiler han, og understreker at det lønner seg å møte dem på messen.

– Vi kommer gjerne på befaring!