Møt møbelekspertene


Enten du er ute etter møbler til stua eller en ny madrass, blir det hjelp å få på årets Boligmesse i Runarhallen.

Tekst: Ida Save
Foto: Produsentene

Møbelringen Larvik og Sandefjord

Møbelringen Larvik og Sandefjord er begge familieeide butikker med lang erfaring – Møbelringen Larvik fyller i år hele 90 år, og drives i dag av Einar Grimstad. Datteren Lene Sofie Grimstad eier Møbelringen Sandefjord, som ble etablert av Einar for 18 år siden.

– Vi er en familiebedrift i en kjede med 75 butikker, og via kjedeavtalen kan vi tilby kundene tidsriktige varer til rett pris. Man skal være trygg på at man får den beste prisen når man handler hos oss.

Vi prøver å dekke over alt du trenger til huset, både inne og ute, og har et bredt spekter av sofa, hvilestoler spisestuer og madrasser. Nylig begynte vi også med dyner, dynetrekk og puter fra Høie, forteller Lene Sofie Grimstad.

Hun legger til at det er viktig for forretningene å ha profesjonelle, trygge og gode selgere i butikken, som skaper en god atmosfære.

– Vi ønsker å yte det lille ekstra til alle kunder, og kjører varene fritt levert hjem til deg.

På årets messe i Sandefjord, skal Møbelringen Larvik og Sandefjord dele stand. I år vil de ha fokus på madrasser.

– Om du bryr deg om rygg og nakke, og å få en god natts søvn, bør du ta turen innom vår stand for mer informasjon om riktig komfort til ditt behov. Er det noe du bør legge litt penger i, så er det en god madrass. På messen skal vi vise fram Wonderlandmadrasser, som er unike med deres justerbare rammer og ryggavlastende fjærsystem. Representanter fra Wonderland er også på plass, og det blir 50 prosent avslag på overmadrasser, så her kan du gjøre et kupp, frister Grimstad.

Fagmøbler Sandefjord

Fagmøbler har 70 butikker rundt om i Norge, og på årets Boligmesse i Sandefjord skal den lokale Fagmøbler-butikken vise fram møbler til gode messepriser.

– Kjeden er lokaleid slik at hver butikk eier kjeden i fellesskap, og vi har et sterkt fokus på service og fagkunnskap, derav navnet Fagmøbler, forteller Bjørn Einar Holmen, som eier Fagmøbler i Sandefjord og Tønsberg.

Førstnevnte butikk åpnet i august 2016, og er fortsatt en relativt ny aktør innen møbler i Sandefjord.

– Vi føler vi har fått en god mottakelse helt fra starten, og nå ønsker vi å bli med på messen for å vise oss enda bedre fram. Der skal vi presentere senger, sofaer og hvilestoler til gode messepriser, og vi håper og tror utvalget vil falle i smak hos mange av de besøkende.

Holmen røper at de blant annet tar med seg sofaer i blåtoner, som har vært spesielt populært hos Fagmøbler i Sandefjord den siste tiden.

– Men vi ser også en drening mot jordtoner, i tillegg til at folk stadig blir flinkere til å skape sitt eget hjem. Mens man tidligere kjøpte hele serier, er det nå blitt vanligere å blande ulike stilarter. Og det er denne individuelle smaken vi liker å framheve, sier møbelhandleren, som lover god hjelp fra fagfolk om man tar turen innom Fagmøblers stand på messen.

– Vi tar blant annet med oss fargeprøver, og ikke minst blir det mulig å teste vårt flotte program der du kan tegne opp din egen sofa i 3D på storskjerm. Du får opp mål og priser underveis, og får dermed et godt innblikk i det ferdige resultatet. Tegneprogrammet kan også testes ut på våre hjemmesider, fagmøbler.no, der det også er mulig å handle på nett, tipser Holmen.