Bruk uteplassen hele året


Utesesongen er snart i gang, men den norske våren og sommeren er ikke alltid like stabil. Med en vinterhage eller en hagestue kan du bruke hagen uansett vær.

Tekst: Ida Save
Foto: Produsentene

UteDESIGN

– Vi er et erfarent og dedikert team som vil skape hverdagsmagi på din uteplass, sier Petter Thorsen fra UteDESIGN.

– Vi kan uteplass og er lidenskapelig opptatt av at uterommet skal brukes hele året, uansett vær, forteller han. uteDESIGN kan vise til et bredt spekter av innovative produkter og uteromsløsninger som kan leveres over hele landet.

– Vi skaper kostnadseffektive uteplasser som skreddersys i mål, form og farge til å passe ethvert prosjekt, og på messen skal vi inspirere kundene ved å stille ut en fantastisk flott pergola med motorisert taksystem og skyvbare glassvegger, frister Thorsen.

Han og kollegene gleder seg alltid til å delta på messene og møte andre som deler samme lidenskap for bruken av uterommet.

– Våre kunder er de som elsker å sitte ute, men som ikke liker å bli forhindret av dårlig vær, smiler han, og understreker at det lønner seg å møte dem på messen.

– Vi kommer gjerne på befaring!

Siesta Norge

– Vårt særpreg er at vi skreddersyr våre produkter etter kundens behov, og vi leverer alt fra innglassing av balkonger til frittstående sommerstuer, alt i uisolert glass og aluminium. Vi har også et veldig godt glassrekkverk hvor en kan utvide eller bygge på med innglassing og vinduer om man ønsker det, forteller daglig leder i Siesta Norge, Per Einar Dahl.

Han lover godt humør og mye ekspertise på Siesta Norge sin stand på messen i Kristiansand.

– Vårt salgsteam kan bistå med både søknadsprosesser og kunnskap om din kommunes regelverk. Vi stiller også med gratis befaring og planlegging av glassterrassen din, sier Dahl.

Redskapsboden.no

Redskapsboden.no er en nettbutikk som selger alt fra hagestuer og vinterhager til grillhytter og lekestuer.

– Vi har Sørlandet som hovedbase, og får en ny butikk i Vennesla 1. mars. Der blir det mulig å sette seg ned med kundene for å tegne løsningene de ønsker seg, men det skal samtidig være et kundeservicested for våre andre butikker rundt om i Norge. De neste månedene satser vi nemlig tungt, og åpner butikker på Vestby utenfor Oslo, i Sørlandsparken, Stavanger, Bergen og Fredrikstad, forteller daglig leder Espen Vige.

Til messen i Sørlandshallen tar Redskapsboden.no med seg flere spennende nyheter.

– Vi skal primært fronte hagestuer, men har også med oss nye og spennende pergolaløsninger, blant annet hev- og senk-glass. I tillegg blir det selvfølgelig gode messetilbud for alle som kommer innom, frister Vige.

Sjekk også ut tegnekonkurransen utenfor barneparken, der det trekkes en heldig vinner av en lekestue fra Redskapsboden.no verdt 18.000 kroner!

Vinterhager Sørlandet

– Vinterhager Sørlandet leverer vinterisolerte vinterhager fra England som kan brukes hele året. Fordi de er så godt isolert og i så bra kvalitet, er det stadig flere av våre kunder som river en av veggene på huset sitt for så å bygge på med elementene våre, forteller daglig leder Joakim Johansen.

Det mest populære produktet deres er et orangerie, som er en frittstående vinterhage. Johansen forteller at de tar med en slik modell på messen i Sørlandshallen.

– Ellers har vi et stort utvalg av standardprodukter, og det er ikke noe problem å tegne produktene akkurat slik som kundene vil ha det. Denne våren lanserer vi også et veldig spennende produkt, nemlig en multiovn man kan sette utenfor vinterhagen. Dette er en grill med mange muligheter for tilberedning av mat, som er helt ny i Skandinavia, og virkelig et kvalitetsprodukt, frister Johansen.