Stor interesse for pizzaovn og utepeis


Peisen er ikke lenger kun forbeholdt stua. Stadig flere ser at de enkelt kan forlenge utesesongen ved å gå til anskaffelse av en flott utepeis.

Tekst: Ida Save
Foto: Seljordvarme.no

– Interessen for utepeiser har tatt helt av den siste tiden, og det har nok blitt såpass populært fordi det er en smart måte å forlenge utesesongen på, forteller daglig leder Tarjei Skræi hos Seljordvarme.no.

De er en av flere utstillere på Boligmesse som tilbyr alt fra utepeiser til bakerovner og pizzaovner.

Klikk her for å se når Boligmesse kommer til din by. Når du har klikket deg inn på den aktuelle messen, kan du sjekke ut utstillerlisten for å planlegge ditt besøk best mulig.

Det blir stadig mer populært med peis også ute.

Seljordvarme.no holder til i Seljord, men selger mye gjennom ulike messer og på nett, og er i tillegg i ferd med å opparbeide seg et landsdekkende nett av kvalifiserte montører og samarbeidsfirmaer. Mange av dem har gjennomført bedriftens eget montørkurs.

– Vi søker dyktige håndverkere og gir dem en innføring i vår verden her i Seljord, før de deretter blir et bindeledd mellom oss og de kundene som ønsker ildstedet ferdig montert. Mange kunder ordner for øvrig montering selv gjennom eget nettverk. Vi opererer også med Facetime, slik at vi kan vise produktene i butikken til kunder som bor langt unna. I tillegg kan montørene komme på befaring i forkant av bestilling slik at man finner det beste ildstedet til sitt bruk. Så det er absolutt ikke farlig å handle på nett hos oss, beroliger Skræi.

Han forteller videre at kunder som ønsker befaring i området rundt Kristiansand, nå kan kontakte Jan Svenning, som er bedriftens egen kundekonsulent i Vest-Agder.

– Jan har lang erfaring med mur, piper og ildsteder. Har du et prosjekt relatert til ildsted/pipe, eller ønsker rådgiving rundt et aktuelt produkt, så kan Jan kontaktes for befaring, planlegging og koordinering av montør.

LES OGSÅ: Ta maten til nye høyder med bakerovn