Boligmesse kommer til Stjørdal


2020 blir Boligmesse arrangert både i Trondheim og Stjørdal.

Tekst: Ida Save • Foto: Bård Gundersen

Dermed er det ikke mer enn tre måneder til Boligmesse nok en gang kommer til Trøndelag: 14.-16. februar arrangeres Boligmesse for første gang messe i Stjørdal og Stjørdalshallen.

– Vi har i mange år hatt stor suksess med Boligmesse i Trondheim Spektrum, og virkelig fått bekreftet at trøndere er opptatt av hjem og bolig. Nå gleder vi oss til å starte opp en ny messe i Stjørdal, som ikke bare er den nest mest folkerike kommunen i Trøndelag, men også blant fylkets raskest voksende kommuner, sier Ronny Bjørnsen, som blir prosjektleder for messen i Stjørdal.

Unik arena

Den nye messen skal avholdes i Stjørdalshallen fra fredag 14. til søndag 16. februar 2020, og prosjektleder Bjørnsen håper å få med seg det lokale næringslivet på det han er sikker på at blir en flott messehelg.

– Boligmesse skal være en arena der de besøkende kan gjøre gode kupp, bli inspirert, og møte eksperter på hus og bolig. Utstillerne møter tusenvis av besøkende i handlemodus, svært mange har også konkrete planer om forandringer i hjemmet.

Satser på årlig messe

Bjørnsen oppfordrer alle som driver med noe innen bolig, hytte eller utemiljø til å ta kontakt så de sammen kan skape en spennende begivenhet for alle i Stjørdal og omegn.

– Boligmesse er den største arenaen for alle som ønsker å gjøre noe med boligen sin. Ikke noe kjøpesenter eller handelspark klarer å samle den bredde og dybde innenfor dette interessefeltet som vi gjør, og jeg håper å komme i kontakt med alle som har spennende produkter og tjenester de ønsker å vise fram på messen. Vi ser at våre messer er et godt tilskudd til både næringslivet og lokalbefolkningen på de stedene vi besøker, og vi har selvsagt mål om å gjøre dette til en årlig begivenhet i Stjørdal, avslutter han.