Årets messekonkurranse: Vinn Samsung-produkter for 50.000


I år blir det store vinnersjanser om du deltar i messekonkurransen for 2018 – nå kan du vinne Samsung-produkter for 50.000 kroner på hver messe gjennom hele året!

Premiene leveres fra Elkjøp og Ingeniørfirmaet Theodor Qviller:

  • Samsung Frame 43″ TV fra Elkjøp
  • Samsung kombiskap RB34 hvit kjøl/frys fra Elkjøp
  • Samsung varmepumpe (inkludert montering) fra Ingeniørfirmaet Theodor Qviller AS
  • Samsung Robotstøvsuger VR20J9020UG fra Elkjøp

Totalt er gavepakken verdt 50.000 kroner, og alle som registrerer seg i konkurransen i løpet av messehelgen er med i trekningen.

Slik deltar du

For å delta i konkurransen må du registrere deg digitalt på en av skjermene vi har satt opp langs konkurranseveggen på våre Boligmesser. Denne blir stort sett å finne like ved inngangen. Alle som registrerer seg er også med i trekningen av hovedpremien, som deles ut under årets siste Boligmesse.

Vinneren trekkes klokka 16.30 hver søndag vi arrangerer messe, og får da utdelt et premiebevis som trengs for å hente premien. Om du ikke er til stede under trekningen blir du kontaktet av oss mandagen etter messen, og du får da tilsendt premiebeviset digitalt.

Gjennom årets messekonkurranse kan du blant annet vinne en Samsung varmepumpe.

Slik henter du premien

Samsungs varmepumpe kan hentes i nærmeste Qviller-forhandler mot framvisning av premiebevis. Hvis vinneren av ulike årsaker ikke kan ta premien i bruk, kan vedkommende videreformidle premien, forutsatt at dette skjer innenfor det geografiske området som forhandleren trekker. Vinneren kan ikke kreve at verdien på premien blir utbetalt i form av andre verdier.

De resterende premiene kan hentes i nærmeste Elkjøp-forretning mot framvisning av premiebevis.

Vilkår for konkurransen

  • Aldersgrense 18 år.
  • Ved å delta i konkurransen, godtar du at vi kan bruke dine kontaktopplysninger til å ta kontakt med deg dersom du vinner, samt å invitere deg til framtidige Boligmesser i ditt område.
  • Ansatte i Compass Fairs, Elkjøp, Samsung eller Ingeniørfirmaet Theodor Qviller, samt messens utstillere, kan ikke delta i konkurransen.
  • Vinnerne forplikter seg til å stille opp på en overrekking av premien hos den Elkjøp- eller Qviller-forhandleren som blir angitt på premiebeviset.