Alt til ditt utemiljø


Drømmer du om en innbydende uteplass som kan brukes hele året? På årets Boligmesse i Vardhallen møter du flere utstillere som alle står klare for å hjelpe deg med å komme i gang med prosjektene dine.

Tekst: Ida Save
Foto: Produsentene

AS Plastron

– Vi har et bredt spekter innen utemiljø, alt fra helt enkle hagestuer til fullisolerte vinterhager. I tillegg har vi faste montører og tilbyr alltid uforpliktende og gratis befaring, forteller Even Nielsen i AS Plastron.

Han opplever at interessen for produktene deres er stor hele året.

– Det er nok mange som etter en sommer med litt for dårlig vær tenker at de skal bruke vinteren til å klargjøre uteplassen til neste vår og sommer.

Og hva er vel da mer perfekt enn å ta turen til årets Boligmesse i Vardhallen for å gjøre litt research? Dit tar AS Plastron med seg en vinterhage/orangerie.

– Denne vinterhagen har en innebygd vedovn, noe vi ikke har vist fram før. Vi kan også friste de besøkende med gode tilbud og profesjonell hjelp, sier Nielsen.

Og vil man se flere av produktene, er butikken deres i Kopervik åpen mandag til fredag stort sett hele året.

Komplett Utemiljø

Navnet sier sitt: Komplett Utemiljø leverer alt til ditt utemiljø.

– Vi er en totalleverandør, og hos oss finner du alle prosessene i det samme firmaet. Vi er svært opptatt av estetikk, og er fremst i løypa med både design og utførelse, så hos oss finner du de fresheste løsningene til enhver tid, forteller daglig leder Leif Bjarte Krogstad.

Både anleggsgartnere og hagedesignere er ansatt i firmaet, og de har fokus på løsninger som er stilfulle, men samtidig brukervennlige og varige.

– Vi gjør alt fra planlegging til utførelse og oppfølging etter at hagen står ferdig, og hos oss har du den samme kontaktpersonen hele veien, forsikrer Krogstad.

I Vardhallen skal Komplett Utemiljø vise fram en demo av en uteplass med utekjøkken.

– Vi ønsker å vise hvordan man kan bygge en artig hage på et veldig lite areal. I tillegg har vi med oss to hagedesignere og to anleggsgartnere, så messa er en ypperlig mulighet for å ta med seg bildeeksempler fra egen hage for å få gratis tips og råd.

Komplett Utemiljø

UteDESIGN AS

– Vi er et erfarent og dedikert team som vil skape hverdagsmagi på din uteplass, sier salgs- og markedssjef Ruben Holm Andersen.

– Vi kan uteplass og er lidenskapelig opptatt av at uterommet skal brukes hele året, uansett vær, forteller han.

UteDESIGN AS kan vise til et bredt spekter av innovative produkter og uteromsløsninger som kan leveres over hele landet.

– Vi skaper kostnadseffektive uteplasser som skreddersys i mål, form og farge til å passe ethvert prosjekt, og på messen skal vi inspirere kundene ved å stille ut en fantastisk flott pergola med motorisert taksystem og skyvbare glassvegger, frister Holm Andersen.

Han og kollegene gleder seg alltid til å delta på messene og møte andre som deler samme lidenskap for bruken av uterommet.

– Våre kunder er de som elsker å sitte ute, men som ikke liker å bli forhindret av dårlig vær, smiler han, og understreker at det lønner seg å møte dem på messen.

– Vi kommer gjerne på befaring!

UteDESIGN

Kristoffer Aune AS

Kristoffer Aune AS driver primært med graving, drenering og grunnarbeid.

– Men vi leverer også ferdige hageløsninger og har en egen landskapsarkitekt med på laget, forteller daglig leder Kristoffer Aune.

Firmaet har lang og bred erfaring, samt konkurransedyktige priser.

– Vi har kunden i fokus og leverer gode resultater, enten det er snakk om små eller store oppdrag, forsikrer Aune.

Han skal selv stå på stand under årets Boligmesse, og får med seg en eller to kollegaer.

– Da er det bare å komme innom, enten du har spørsmål eller ønsker å avtale en gratis og uforpliktende befaring.

Kristoffer Aune

Gartner Teknikk AS

– Gartner Teknikk AS er en seriøs aktør innen hagestuer, drivhus, paviljonger og andre produkter til uterommet, sier daglig leder Geir Nagelsen.

Bedriften fører kun produkter som tåler norsk uvær hele året, og har ansatt egne montører for å sikre kundene korrekt montering. På messen skal de blant annet vise frem en helt ny, vinterisolert hagestue.

– Denne hagestuen har en u-verdi ned til 0,5 på glassene i alle dører. Det betyr at varmetapet er svært lite. Vi tar også med oss det nye drivhuset GALANT, som tålet svært mye vind. Drivhuset leveres i mange størrelser og flere farger, frister Nagelsen.

Gartner Teknikk skal også vise frem et nytt drivhus på hjul som passer ypperlig for balkonger og terrasser med lite plass. Det vanker også messetilbud og mulighet for god hjelp.

– På vår stand møter du kvalifiserte fagfolk som kan gi gode og riktige råd før man investerer i ny vinterhage eller et nytt drivhus.

Gartner Teknikk AS