IKEA til Mosjøen for en helg


Til helgen 20. – 22. november er det tid for vår siste Boligmesse, og den finner sted i Mosjøhallen. Blant de mange flotte utstillerne er det en som vi tror mange vil sette ekstra pris på.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Stewart L. Stjernholm og John Wormdal

– Vi er veldig glade for alle utstillerne vi har med oss. Likevel er det ekstra stas at IKEA på Leangen har pakket med seg masse utstyr og kommer til oss. De rigger nå et helt kjøkkensenter i Mosjøhallen, forteller prosjektleder, administrerende direktør og eier Stewart L. Stjernholm fra messearrangøren Compass Fairs AS.

IKEA til Mosjøen for en helg
De nærmeste alternativene for IKEAs kunder i Nordland er som kjent Trondheim eller Tromsøs IKEA service & pick-up point.

Salgsleder for kjøkken og spiseplass på IKEA Leangen, John Wormdal, gleder seg til å møte et nytt og spennende marked på Helgelandskysten.

– Vi har kjøkken som alle har råd til, og stiller mannsterke med våre dyktige kjøkkenkonsulenter. På messen blir vi tilgjengelig for alle som vil planlegge og kjøpe kjøkken. Ta med mål, så setter vi opp en tid for planlegging og hjelper deg med resten. Vårt mål er at alle skal finne et inspirerende kjøkken med de beste løsningene for hver enkelt, lover han.

Alle i Mosjøen og omegn kan nå glede seg over at IKEA er tilgjengelig for kjøkkensalg i nærområdet i tre dager, 20. - 22. november.
Alle i Mosjøen og omegn kan nå glede seg over at IKEA er tilgjengelig for kjøkkensalg i nærområdet i tre dager, 20. – 22. november. Foto: Stewart L. Stjernholm

Ekstra godt messetilbud
IKEA slår til med et ekstra godt messetilbud når de først har tatt turen til Mosjøen.

– Alle IKEA FAMILY-medlemmer som kjøper kjøkken på vår stand får et gavekort pålydende 1000,- kroner for hver 10.000,- kroner de handler kjøkken for, frister Wormdal. – Gavekortet kan selvsagt brukes både på varehus og ved netthandel på IKEAs nettsider.

Auksjon til inntekt for UNICEF
Søndag kl. 14 blir det auksjon på IKEAs stand med muligheter for å gjøre et kjempekupp og samtidig støtte en god sak.

Sinnasnekker’n leder auksjonen, og du kan by på alle varene som IKEA har med seg. Alle inntektene fra auksjonen går til UNICEF.