Testimonial articles

«En unik arena for å treffe vår målgruppe»

Published on: 2017-08-21

Sigbjørn Groven

Futurehome


«For oss som gründerbedrift er vi avhengige av litt andre markedsføringskanaler enn tradisjonell reklame for å bli kjent. For Futurehome var det derfor verdifull hjelp fra og samarbeid med Boligmesse i 2014 som gjorde det mulig for oss å ha stand for første gang.

Boligmesse er det beste møtestedet for å treffe forbrukere og privatkunder som vil oppgradere huset sitt eller ønsker å inkludere nyvinninger i sitt nye hus. I år fikk vi veldig god respons. Vi har et veldig godt samarbeid med Boligmesse slik at vi finner løsninger sammen. Denne messen er en unik arena for å treffe vår målgruppe.

Boligmesse gjør at vi får vist våre smarthusløsninger live og får direkte kundekontakt og tilbakemeldinger. Dette er en stor fordel med et nytt produkt som helst må oppleves for å få forståelsen av det. Boligmesse markedsfører messen godt i flere ulike kanaler forut for messen, med egen messeavis, reklame i aviser med mer. I tillegg gir messen oss mulighet til å ha en møteplass for de som er interesserte i smarthus, når vi sender ut nyhetsbrev og opplyser om messen på sosiale medier.»