Be an exhibitor!

Activities

Lecture with Kjersti Bergesen

View details


Lecture with Kjersti Bergesen

Møt Kjersti Bergesen, programleder i “Tid for hjem” og “Tid for hage” (TV2). Opplev kreative og energifylte Kjersti på scenen under Boligmesse! Hun har mange års erfaring innen interiør- og hageprosjekter, og vil gi deg både inspirasjon og mange gode råd. Dette må du få med deg! Se programoversikt på nett og i messeavis for mer informasjon når det nærmer seg tid for messe.

Otto Robsahm

View details

Otto Robsahm

Møt Otto Robsahm, bedre kjent som “Sinnasnekker’n” på TVNorge. Otto er en ekte ekspert når det gjelder å forvandle kaos til kos og sure miner til store smil. Med hammeren i hånden og et smil om munnen, skal han være tilstede for publikum og administrere alt gøy som skal skje på scenen og rundt. Du kan så klart forvente deg hans gode evne til å underholde, med en god dose Sinnasnekker’n sin velkjente humor og kvikke replikker.

Foredrag med Lars Fossum

View details

Foredrag med Lars Fossum

Møt Lars Fossum, tømrermester og dommer i “Sommerhytta” og snekker i “God Morgen Norge” (TV2). Lars er verdens blideste tømrer med en allsidig bakgrunn og sterk formidlingsevne innen håndverksfaget. Han vil dele sin kunnskap og gi deg konkrete råd og veiledning gjennom sine foredrag på Boligmesse i 2022. Se programoversikt på nett og i messeavis for mer informasjon når det nærmer seg tid for messe.

Foredrag med Aina Sollie Steen

View details

Foredrag med Aina Sollie Steen

Møt Aina Sollie Steen, billedkunstner og interiørdesigner i “Tid for hjem” og dommer i “Sommerhytta” (TV2). Aina har mange års erfaring med interiør. På Boligmesse vil hun holde foredraget: “Hvem er vi når vi er hjemme?” Få med deg gode råd om hvordan du skaper ditt drømmehjem uavhengig av stil. Aina vil også snakke om trender og fargebruk. Se programoversikt på nett og i messeavis for mer informasjon når det nærmer seg tid for messe.

Foredrag med Einar Nilsson

View details

Foredrag med Einar Nilsson

Møt Einar Nilsson, fra “Tid for hjem” og “Tid for hage” (TV2). Einar er både maler og tapetserer, og er godt kjent for de fleste. På Boligmesse skal han snakke om farger; deres betydning og historiske linjer. Einar har mange gode historier på lur, og kan inspirere deg til å ta nye, modige valg, når du skal i gang med egne prosjekter hjemme. Se programoversikt på nett og i messeavis for mer informasjon når det nærmer seg tid for messe.

Foredrag med Halvor Bakke

View details

Foredrag med Halvor Bakke

Møt Halvor Bakke, kjent fra sitt eget program “Eventyrlig oppussing” på TV3. Halvor er en av de mest anerkjente innen interiør, design, oppussing, farger og dekor i Norge.

På Boligmesse vil du kunne vente deg en entusiastisk og fargerik Bakke på scenen! Foredragene hans inneholder mange bilder og eksempler, som virkelig setter tankene i sving. Sjekk ut programoversikt på nett og i messeavis for mer informasjon når det nærmer seg tid for messe.

Barnepark

View details


Barnepark

La barna utfolde seg i vår barnepark! Vi kan friste med:

  • Hoppeslott
  • Ansiktsmaling
  • Barnekino
  • Ballonger
  • Frukt
  • Leker
  • Og mye mer

Merk at det IKKE er barnepark på Boligmesse Sandefjord!