Vinn ladestasjon til elbil!


Har du elbil og er på utkikk etter en ladestasjon? Da bør du ta turen innom SMARTservice sin stand på helgens messe i Steinkjerhallen.

Tekst: Ida Save
Foto: SMARTservice

SMARTservice, et datterselskap av Ringerikeskraft, kommer til Boligmesse for å vise frem trygge og raske ladestasjoner. Går du innom standen deres i Steinkjerhallen i løpet av helgen kan du også bli en heldig vinner av en ladestasjon for elbil.

– Alle som kommer innom standen i løpet av helgen kan registrere
seg i konkurransen, og vi trekker en vinner søndag ettermiddag. Premien inkluderer selvsagt både ladestasjonen og montering, forteller Joachim Karlsen i SMARTservice.

Utvider til Trøndelag

Selskapet, som de siste årene har jobbet med installasjon av smarte strømmålere i hele Norge, satser nå også på elbillading, byggestrøm og veilys.

– Vårt søsterselskap Nettservice jobber allerede med disse
produktene og tjenestene på Østlandet: Med støtte fra dem og vår
kjennskap til markedet i Trøndelag, tar vi nå steget for å satse videre
på dette sammen her i distriktet, forklarer Karlsen.

Lad bilen på messen

På messen skal SMARTservice sette opp tre doble ladestasjoner utenfor hallen, slik at de som kommer med elbil kan lade bilen mens de er på messe.

– Vi har med oss to ulike typer ladestasjoner. Den vi setter opp ute er først og fremst tenkt til borettslag og sameier, der det skal være enkelt å administrere at flere biler skal lade og at flere skal kunne dele på regningen. På standen vår viser vi frem en ladestasjon som er mer rettet mot private husholdninger.

Karlsen presiserer at dersom du har elbil som skal lades hjemme jevnlig, er det påbudt med et godkjent ladepunkt.

– Å plugge elbilen rett i en vanlig stikkontakt kan være brannfarlig, og med en ladestasjon får du også høyere ladeeffekt. Med våre ladestasjoner lades bilen din opp raskere, og samtidig kan du være trygg på at laderen er sikker, avslutter Karlsen.