Kjøkken, gaming og smarthjem


Elkjøp demonstrerer sitt brede mangfold på helgens messe i Steinkjerhallen. Her blir det alt fra topp moderne kjøkken, robotstøvsugere og varmepumper, til lyd, bilde og gaming.

Tekst: Ida Save
Foto: Elkjøp

– Hovedfokuset vårt blir på kjøkken, og i år tar vi med oss et litt annerledes kjøkken enn tidligere, forteller Paul Alfsen fra Elkjøp Steinkjer.

Årets kjøkken blir et mørkt high end-kjøkken med detaljer i kobber og en fritthengende kobberventilator i keramikk, samt high end hvitevarer.

– Dette er et kostbart kjøkken, og vi ønsker å vise at vi kan tilby også dette ved siden av de mer budsjettvennlige kjøkkenene. I tillegg er mørke kjøkken en av de største trendene i 2019, og vi selger mye mer av dette nå enn tidligere, forklarer Alfsen.

Smarthjem

Elkjøp-butikken har delt standen sin i fire, og har i tillegg til kjøkkendelen en del med robotstøvsugere og robotgressklippere, en del med varmepumper, og en del som går på lyd og bilde. Hele standen vil også rette seg mot smarthjem.

– Vi har stand rett ved NTE, og vil samarbeide litt med dem om å vise fram ulike smarthjemmuligheter. Og ellers kan vi love gode messetilbud til alle som kommer innom Elkjøp sin stand.

FIFA-turnering

Sist, men ikke minst: Elkjøp arrangerer også FIFA-turnering på messen. Dersom du er god i FIFA bør du sjekke ut Elkjøp Steinkjer sine Facebook-sider i forkant av messen og melde deg på turneringen.

– Vi setter av et eget rom til gaming, og der blir det FIFA-turnering. Man melder seg på via Elkjøp Steinkjer sine Facebook-sider, og vinnerne blir selvfølgelig premiert med flotte premier, avslutter Alfsen.