– Vi vil at våre produkter skal vare og gå i arv


Er du opptatt av god lyd, anbefales det å ta turen innom standen til Bang & Olufsen. Her blir det gode tilbud både for deg som bygger nytt hjem og deg som vil oppdatere hverdagen der du er. 

Foto: Bang og Olufsen

– Vi gleder oss til en fin helg på messen og til å treffe både eksisterende og nye kunder, sier Kristine Heggøy hos Bang & Olufsen Bergen. 

Hun og kollegaene ser frem til å vise frem det de brenner for og hvordan produktene deres kan løfte et hvert hjem. 

– Det er viktig for oss å kunne tilby kundene våre kvalitetsprodukter, laget for å vare og kunne oppdateres og repareres. Dette er ganske unikt for bransjen vi er i, og kan også bekreftes av at Bang & Olufsen har prisvinnende produkter innenfor bærekraft, sier hun. 

Skreddersyr oppsett for deg

Med seg på standen har de anlegg i alle størrelser og lekkert design. Heggøy lover naturligvis også lyd i ypperste klasse når de fyller standen med høyttalere, TV-er og mindre, bærbare produkter. 

– Produktene våre er laget av ærlige materialer som aluminium, treverk og kvalitetstekstiler. Kvalitet i alle ledd er viktig for oss. Vi ønsker at våre produkter skal vare og kanskje til og med gå i arv, sier hun, og legger til at det også blir gode messetilbud for dem som stikker innom. 

– Denne helgen blir det ekstra gode priser på noen av våre favoritter, så kom inn for en prat og se på utvalget vårt. Vi mener at Bang & Olufsen er en opplevelse og en livsstil, og ikke bare et produkt, og hjelper gjerne til med å skreddersy oppsett etter dine behov, sier hun. 

Foto: Bang og Olufsen

Ikonisk, tidløst og klassisk

Bang & Olufsen Bergen har butikk og showroom på Tårnplassen og er en selvstendig, eksklusiv forhandler av Bang & Olufsen. 

De har som mål å by på unike og magiske opplevelser innenfor lyd, bilde og design. 

– Bang & Olufsen er en dansk merkevare som i snart 100 år har bygget produkter som står for prinsippene ikonisk, klassisk og tidløst design både innenfor håndverk og teknologi. Dette definerte oss da vi startet, og det er dette som driver oss i dag og mot fremtiden, sier Heggøy.

Butikken i Bergen tilbyr også levering av montering av varer i resten av landet.