– Vi gleder oss til å møte kundene «live»


Netthandel har helt klart kommet for å bli, og Norske Nettbutikker gjør det lettere å finne det du leter etter. Nå kan du møte Norges eneste kjede av nettbutikker på Boligmesse. 

– Norske Nettbutikker er landets eneste kjede av nettbutikker. Per i dag består vi av 12 nettbutikker, med et bredt utvalg av varer, sier daglig leder Idar Vollvik. 

Butikkene driftes fra Bergen og har fire lager de sender varer ut fra. 

Noe for enhver smak

På Boligmesse vil Norske Nettbutikker ha fokus på solceller fra butikken grønnemil.no. 

– I tillegg vil vi presentere produkter fra de øvrige butikkene, så standen vår er vel verd et besøk. Her har vi mye spennende å vise frem, og du vil finne mange gode messetilbud. Kanskje har vi også noen overraskelser på lur, sier han. 

For kjeden av nettbutikker er Boligmesse den perfekte arena for å vise frem sitt brede vareutvalg. 

– Her blir det garantert noe for enhver smak, sier han. 

En hyggelig opplevelse

I bybildet er man lite synlig som nettbutikk, og selv om mye av livet i dag leves på nett, ser Vollvik på Boligmesse som en fin anledning til å vise frem butikkene. 

– Når man driver nettbutikk, er det alltid kjekt å møte kunder og potensielle kunder «live». En messe som Boligmesse gir oss denne muligheten, sier Vollvik. 

Norske Nettbutikker har deltatt på Boligmesse tidligere, og han forteller at dette var en hyggelig opplevelse de ser frem til å gjenta. 

– Vi er stolte av det vi har oppnådde de siste årene og gleder oss til å se responsen hos alle messegjestene, avslutter han.