– Vi satser på stort utvalg og personlig service


Flisesenter Vestfold har eksistert i 30 år, og hit kommer kvalitetsbevisste privatpersoner og proffmarkedet  når de skal ha flis og tilbehør. – Hos oss kan kunden avtale «egentid» i butikken, også utenom åpningstidene, så de kan velge stil, løsninger og produkter i ro og mak, forteller Aleksander Arnesen, ansvarlig for administrasjon og salg.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Produsentene

Du finner den enkeltstående flisbutikken helt øverst på Nanset i Larvik. Der har de butikk og stort varelager med gode parkeringsmuligheter rett utenfor butikken. Svein Arnesen har drevet butikken siden 2000, og med på laget har han broren Aleksander Arnesen og Pål Lindèn Anthonisen. Nå er de aktuelle med sin første deltagelse på Boligmessen i Sandefjord, og de er godt forberedt.

– De besøkende skal få tips og hjelp til å velge flis og tilbehør til bad og kjøkken, sier Aleksander. – Vi vil selvsagt inspirere med nyheter og smakebiter fra vårt store utvalg av flis, baderomsmøbler, platetopper, servanter, kraner, armaturer og lekkert tilbehør til bad og kjøkken, sier han.

Inspirasjon i Spania og Italia
Flisesenter Vestfold liker å skille seg ut, og yter sitt beste for kundene. Det gjør de blant annet ved å være fullt oppdatert på trender og nye produkter.

Hvert år reiser Flisesenter Vestfold til messer i Spania og Italia for å hente inspirasjon, følge med på trendene og handle inn nye produkter.
Hvert år reiser Flisesenter Vestfold til messer i Spania og Italia for å hente inspirasjon, følge med på trendene og handle inn nye produkter.

– Hvert år reiser vi på fagmesser i Spania og Italia for å hente impulser, følge med på trendene og plukke ut nyheter til det allerede store produktsortimentet vårt, sier Aleksander, som har god dialog med leverandørene. – Samtlige fabrikker vi samarbeider med holder et høyt nivå, og vi har valgt dem fordi de leverer kvalitet, er gode på design, og lager produkter som passer det norske markedet, forklarer han.

Særegent og unikt utvalg
En av fordelene med å handle hos en lokal, enkeltstående faghandel, er at man får tilgang på et særegent og unikt vareutvalg sammenlignet med kjedebutikkene.

Aleksander og hans kolleger hjelper deg gjerne med å finne produktsammensetninger som ikke alle andre har.
Aleksander og hans kolleger hjelper deg gjerne med å finne produktsammensetninger som ikke alle andre har.

– Finner du mot formodning ikke det du ønsker i butikken vår, er det alltid stor sjanse for at leverandørene våre har det du søker, frister Aleksander.

Viser frem nyheter på Boligmessen
Aleksander sier at det har skjedd mye positivt de senere årene innen design og form på fliser. – Som vi skal vise på Boligmessen, er det mye lekkert flisdesign på markedet nå. Vi ser både treimitasjoner, flere varianter av vedlikeholdsfrie fliser i såkalte «historiske mønstre», og ikke minst er det mye flott innen betongimitasjoner og flotte bricks i mursteindesign, sier han, og inviterer alle til å kikke innom standen på messen for å se på alle nyhetene.  Han kan love et variert utvalg i flere prisklasser og stiler.

Flis kan komme i ulike mønstre. - Nå er det mye lekkert i treimitasjoner, sier Aleksander Arnesen.
Flis kan komme i ulike mønstre. – Nå er det mye lekkert i treimitasjoner, sier Aleksander Arnesen.

– Vi har flotte, vedlikeholdsfrie og spesialbehandlede baderomsmøbler i heltre eik og teak fra belgiske Ethnicraft, porselensservanter fra bla. Villeroy & Boch og platetopper i ekte Corian, rimelige, klassiske baderomsmøbler fra Kamé, og dusjløsninger og armaturer til bad og kjøkken fra italienske Tapwell. Og ikke minst har vi et flott verktøy som forenkler flisleggingen og sikrer perfekt planering av flisene – Raimondi Levelling System, reklamerer Aleksander.

Nyhet! Sluk ikke alle andre har
Skal du i gang med å bygge bad, og er på jakt etter å skape et helt personlig uttrykk som ikke alle andre har, anbefaler Aleksander designslukene Easy Drain fra hollandske ESS.

– Det er de vakreste og mest elegante løsningene for drenering av vann, og du får gjennomtestede og holdbare produkter i rustfritt stål, med gode garantier. Sanitærløsningene fra Easy Drain designsluksystem møter behovene til alle som er opptatt av høy kvalitet og god estetikk, sier han.

Aleksander gjør også oppmerksom på den nye produktlinjen Container fra ESS.
– Der er det også rustfritt stål som gjelder, med veggnisjer for innbygging og mange fine produkter for praktisk oppbevaring av alt man trenger på badet, som toalettpapir, shampoo og dusjsåpe, avslutter han, og gleder seg til å fortelle mer på Boligmessen.