Vi følger deg helt HEIM


– HEIM Boligsystem følger deg fra start og helt HEIM i byggeprosessen. Våre kunder er alle som ønsker seg en trygg boligbyggeprosess, sier daglig leder Hans Kristian Blix i Blix Bygg AS, som er en del av Heim Boligsystem.

– Hos oss får kunden tilgang til sitt eget kompetansesenter, bestående av arkitekter, ingeniører og byggteknikere med både byggfaglig utdannelse og praktisk erfaring fra byggeplassen, sier Hans Kristian Blix. Målet er å skape en trygg og god byggeprosess for kundene, enten det er privatpersoner på jakt etter drømmeboligen eller hytta, eller entreprenører, boligutviklere, tomteeiere og byggmestere.

Flere vil ha funkisbolig
HEIM Boligsystem tilbyr et bredt sortiment av eneboliger, fritidsboliger og prosjektboliger.
– Gjennom mer enn 50 år har Heim Boligsystem bygget hus og hytter over hele landet – både i tradisjonell, herskapelig, nostalgisk, moderne og funkisstil. Alle våre hus og hytter kan tilpasses og tegnes om etter ønsker, tomt og solforhold, sier han. De tegner også helt nye, unike hus, dersom kunden ønsker det. Blix forteller at de ser en trend der stadig flere velger moderne hus i funkisstil. Gjerne med flatt tak.
– Men fremdeles er det mange som ønsker seg hus i en herskapelig stil. Dette er en trend som aldri ser ut til å gå av moten, sier han.

Mer effektiv boligbygging
HEIM Boligsystem sine ferdige prosjekterte boliger leveres klare til å ta i bruk av eiendomsutviklere og tomteeiere.
– Gjennom bruk av blant annet ferdige byggesett, er målet å forbedre effektiviteten, redusere kostnadene og oppfylle de stadig økende kravene til bærekraft og kvalitet. Boligene prises helt ferdig, inkludert pre cut, elementer og komplett levering på byggeplassen, sier han. HEIM Boligsystem tilbyr i dag eneboliger, prosjektboliger, flermannsboliger og rekkehus. Disse er rigget for å bygges i felt.
– Under Boligmesse får du møte representanter fra Bygger`n Haslestad og Blix Bygg AS på vår stand. Vi gleder oss til å treffe deg som går med et ønske om å bygge drømmeboligen din, sier han.

Tekst: Katrine Andreassen
Foto: HEIM Boligsystem