Oppgradere hjemme? – Vi kan hjelpe deg fra A til Å


House of Living er et moderne design studio som hjelper kundene med interiørveiledning og oppussing gjennom hele prosessen.
– Vi kan hjelpe fra A til Å, slik at kundene får realisert drømmeboligene sine, sier Morten Dahle Andersen hos House of Living. Han forteller at bedriften ble startet av fire ildsjeler i 2020.
– Siden da har vi jobbet med både private og prosjektkunder fra Oslo til Kongsberg, sier han.

360 interaktiv visning
Det å bistå fra A til Å krever et bredt sett med tjenester.
– Det starter gjerne med en befaring, der vi avdekker hva kunden egentlig ønsker og har behov for. Deretter velges farger og materialer basert på kundens preferanser, sier han. Det lages så planer for møblering og innredning, samt belysning som skaper trivsel og helse. Ved større prosjekter inkluderer prosessen også prosjektering.
– Vi presenterer så en 3D-visualisering av drømmeboligen, samt en 360 Interaktiv visning av drømmeboligen før oppussingen gjennomføres i samarbeid med våre partnere, sier han.

Åpner for nye løsninger
Mange kommer til House of Living med et ønske om å fornye stue eller kjøkken. Planen er kanskje å male rommet i en ny farge.
– Når man først kommer i gang med prosessen, kan nye farger kombinert med enkle møbleringsgrep og justering av belysning ofte gjøre utrolig mye med hvordan et rom oppleves, sier han. Det handler gjerne om å komme i gang med en prosess, enten man ønsker å bytte sofa, flytte en vegg eller endre farge.
– Når prosessen er i gang, skjer det veldig mye, og det åpner opp for flere mulige løsninger, sier han.

Kom og hent inspirasjon
Til Boligmesse har House of Living med seg eksempler på farger, materialer, interaktive visninger og møbler. Her er det med andre ord gode muligheter for å få masse inspirasjon til oppussingen. På standen håper de på å komme i kontakt med alle som vurderer å oppdatere, oppgradere eller pusse opp.
– Det er alltid spennende å snakke med mennesker som har begynt å tenke på endringer hjemme. Det er så mange muligheter, og sammen kan vi nøste opp i hva som er viktig og tipse om smarte grep. Kanskje vi til og med ender opp med å hjelpe til med deres prosjekt etter messen, sier han.

Tekst: Katrine Andreassen
Foto: House of Living