Velg TV for enhver plass og livsstil


Det finnes et stort utvalg TV-modeller, og det er ikke bare størrelse og skjermoppløsning som er vesentlig når du skal velge modell. Både plassering og måten du lever på gjenspeiles i valgmulighetene du finner hos Samsung.

Foto: Samsung

Har du behov for en stasjonær TV eller en fleksibel og mobil løsning? Er du opptatt av design, og ønsker du en TV som glir inn i det øvrige interiøret? Hva med å se på TV utendørs eller i virkelig storformat for den ultimate filmopplevelsen? Med Samsung Lifestyle-TV har du mange muligheter.

Legg til design og stil med The Frame eller The Serif. The Sero, som har en roterbar skjerm, gjør at du kan oppleve mobilen på TV. Ønsker du et større bilde, og har tilgang til en lys og slett vegg? Da kan du glede deg over 4K-laserprojektoren The Premiere.

Dersom du har behov for fleksibilitet, er The Freestyle modellen for deg. Den gir deg muligheten til å ta med deg underholdning på storskjerm hvor og når du vil. Utendørsmodellen The Terrace passer perfekt for deg som ønsker å ta filmkvelden utendørs på terrassen. Bruk litt tid på å finne ut hva som er viktig for deg og benytt deg av den fagkompetansen som finnes hos produsenter som Samsung og forhandlere som Elkjøp.

 

 

Tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto: Samsung