Referanser

«Årets messe har levert 110 prosent»

Publisert den: 2017-12-01

Lars Erik Røe Magnussen

Tempe VVS Senter


I 2017 deltok vi nok en gang på Boligmesse i Trondheim, og i år var det ekstra morsomt at det var så mange som ikke hadde helt troen på messen på grunn av manglende parkering. Messen ble likevel en suksess, noe som beviser publikums interesse for å komme til messe for å gjøre en god handel og få info om det beste på markedet absolutt er til stede til tross for at noen i år måtte gå litt lengre enn tidligere.

Desto viktigere er det at vi som utstillere gjør vårt beste for å lage verdens beste utstillinger og at vi tar med oss de beste produktene og de beste prisene. Neste års messe blir enda viktigere, og derfor er vi på Tempe allerede ett år i forkant i gang med planleggingen av neste års messe.

Intern evaluering og nye elementer er satt på blokka, og vi gleder oss utrolig til den kommende messen. Målet vårt er alltid at vi skal gjøre ti ting bedre internt og ti ting bedre for kundene. Vår strategi rundt messen er å vise et stort spekter av våre beste baderom til en så god pris at kundene bare handle. Vi har såpass stor tro på produktene våre at vi ikke «råselger» på messa, men gir kundene tid til å komme i butikken uken etterpå. I år hadde vi igjen stor suksess med kveldsåpent til klokken 21.00 torsdagen etter messen. Butikken var også mer eller mindre full hele uka.

For oss er deltakelsen på Boligmesse verdens beste mulighet for å oppnå en super avslutning av driftsåret og legge grunnlaget for mange gode salg kommende år. Årets messe har levert 110 prosent med tanke på både forventninger og resultater. Tusen takk!