Sy ditt eget interiør


Det skal ikke mer til enn en symaskin og noen otte stoffer – så kan du helt enkelt sy både gardiner og putetrekk. Stoffdronning hjelper deg på veien!

Tekst: Ida Save • Foto: Stoffdronning

Det som tilbake i 2011 kun var en liten nettbutikk drevet fra kjelleren hjemme, har i dag blitt til Sørlandets største frittstående stoff- og symaskinsbutikk, med 400 kvm lokaler i Kristiansand sentrum og nettbutikk på stoffdronning.no.

– Vi selger symaskiner fra ere ulike merker og stoffer til så å si alle slags formål, enten det er bekledning, lappesøm eller gardiner det er snakk om, sier eier av Stoffdronning Britta Hohne.

På Boligmesse tar Hohne hovedsakelig med seg symaskiner, og hun håper å få vist at det å sy ikke trenger å være komplisert.

– En symaskin er utrolig greit å ha for enkelt å kunne fikse ting i hjemmet, og vi viser gjerne hvordan du kan sy nye pynteputetrekk eller gardiner til stua. Husk også på at du kan gjøre mye med det du har fra før hjemme. En gammel skinnsofa kan for eksempel bli både otte vesker og lommebøker, og en gammel skjorte kan kanskje bli et putetrekk? Det er ikke så vanskelig som mange tror, og om du kommer innom standen vår, er du hjertelig velkommen
til å teste ut symaskinene våre, inviterer Hohne.