Skråning på tomten gir spennende muligheter


Trenger du tips til hvordan du kan lage et spennende og attraktivt utemiljø?  Åkra Sementstøperi har mange gode ideer!

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Åkra Sementstøperi

Skal du friske opp uteområdet ditt, kan en prat med de erfarne folka på Åkra Sementstøperi gi deg inspirasjonen og løsningene du er ute etter.  – Vi leverer mye av det som trengs til hus, hjem og hage, og kan hjelpe deg med å utnytte mulighetene som finnes på eiendommen din, sier daglig leder Merete Håstø Albertsen.

Støttemur i skråningen
Har du en skråning på tomten din? Da er du heldig, for det gir mange spennende muligheter, skal vi tro Albertsen. – Du kan gjøre mye ut av skråningen, og et tips er å sette opp en støttemur. Det er pent og ryddig å se på, holder massene på plass og krever minimalt med vedlikehold. Med en støttemur på plass, kan du dessuten utnytte arealet nedenfor enda bedre, og skape hyggelige og lune sittekroker ute, foreslår hun.

Åkra Sementstøperi har mange gode ideer til hvordan du utnytter mulighetene på eiendommen din.
Åkra Sementstøperi har mange gode ideer til hvordan du utnytter mulighetene på eiendommen din.

Åkra Sementstøperi har flere produkter som passer. – Gardstein støttemur gir en dekorativ og funksjonell innramming av tomten, og er enkel og rask å sette opp, forklarer Albertsen. – Ønsker du et annet uttrykk, kan Ardesiamur med skiferfinish være et alternativ.

Tips til vakre uteplasser
Åkra Sementstøperi har også andre ideer for deg som vil forskjønne uteplassen. – Hva med å legge belegningsstein eller betongheller på uteområdet eller grillplassen? Eller å lage en fin uteplass med levegger og blomsterbed, tipser hun og viser til deres gode utvalg av steinprodukter til hage og innkjørsel.

Albertsen og kollegene inviterer til en hyggelig prat på Boligmessen i Vardhallen, hvor de står klare for å gi deg råd og veiledning. – Vakre uteplasser er like tilgjengelig for alle, enten du vil gjøre jobben selv eller få hjelp av fagfolk. Ønsker du håndverkere til å gjøre jobben for deg, hjelper vi deg selvfølgelig med det også, smiler hun avslutningsvis.