Drømmer du om flere sommerdager?


Akkurat det kan nok ikke Even Nielsen i AS Plastron love deg. Men han kan hjelpe deg godt på vei med sine mange modeller av vinterhager, hagestuer, paviljonger og orangerier.

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Nordic Garden Buildings/Halle

AS Plastron i Kopervik tilbyr haugalendingene løsninger som forlenger bruken av uterommet.  De har hagestuer, både vinterisolerte og uisolerte, samt tilbehør som skyvedørssystemer og foldedører. I tillegg har de drevet med tak og fasadebekledning i over 40 år.

– Vi har løsninger for de som vil forlenge og nyte bruken av uterommet, tilpasset de årstidene kundene ønsker, sier Nielsen. I år skal han og kollegene sette opp en paviljong i Vardhallen. – Der skal vi møte kundene som ønsker oppgradering i uterommet, og vise frem de flotte produktene til to av våre leverandører, sier Nielsen.

Inspirasjon og nyheter til uterommet
AS Plastron har levert skyvedørssystemer, foldedører og -tak fra svenske Halle i 15 år. Disse produktene er populære, spesielt blant selvbyggere, og Nielsen lover gode messetilbud.

Han og kollegene har også en nyhet med seg på messen. – Vi har en ny leverandør, Nordic Garden Buildings, som leverer produkter i glass og PVC til hage og uterom, sier han. Disse kommer som ferdige sett, og kan settes opp i løpet av en dag. – Her kan vi friste med mange spennende modeller for de som vil dyrke sin utendørs livsstil hele året, reklamerer han videre.

AS Plastron leverer blant annet orangerier, som er en mellomting mellom drivhus og hagestue. Foto
AS Plastron leverer blant annet orangerier, som er en mellomting mellom drivhus og hagestue. Foto: Nordic Garden Buildings

Hva med en hagestue, en egen paviljong eller kanskje et idyllisk orangeri?
– Orangeri er en kombinasjon av hagestue og drivhus, forklarer Nielsen. – Historisk var orangeriet et rom eller hus på fasjonable eiendommer på 1700 – 1900-tallet, hvor dekorative appelsintrær fikk beskyttelse for vinteren, smiler han, og legger ikke skjul på at disse produktene oser stil og eleganse, samtidig som de passer godt til den skandinaviske livsstilen.

Rabatter – også på utstillingsmodeller
Du møter Nielsen og kollegene på AS Plastrons paviljong i Vardhallen 10. – 12. februar. Og paviljongen? – Utstillingsmodellen selges med 20 % rabatt, og må hentes når messen er over, avslutter Nielsen.