Samler alt på ett sted


Hos Porsgrunn Rørleggerforretning tar de ansvar for hele renoveringsprosessen, fra A til Å.

Tekst: Ida Save   Foto: Porsgrunn Rørleggerforretning

– Vi har egne flisleggere og snekkere, og tar jobbene fra begynnelse til slutt slik at kunden kun har én aktør å forholde seg til, forklarer Tone Cecilie Halvorsen i Porsgrunn Rørleggerforretning.

– Når det gjelder kjøkken, kan kunden selv bestemme hvilken kjøkkenleverandør de ønsker. Deretter totalrenoverer vi fra gulv til tak, monterer kjøkkenet og samarbeider med elektriker. På den måten slipper kunden å forholde seg til flere leverandører.

Uforpliktende befaring

I butikken i Porsgrunn har de nå egne avdelinger for både kjøkken, bad, våtrom, vaskerom og varme. Trenger du hjelp utenom åpningstidene kan du også ta kontakt med vakttelefonen, som er åpen 24 timer i døgnet. Uansett om du skal pusse opp bad, kjøkken, eller kanskje sette inn en ny varmepumpe, tilbyr Porsgrunn Rørleggerforretning gratis befaring.

– Denne befaringen er uforpliktende for kunden. Skal du for eksempel ha nytt bad, vil du etter befaringen få et prisoppsett og tegninger, sier Halvorsen.

Tone Cecilie Halvorsen og kollegaene i Porsgrunn Rørleggerforretning hjelper deg gjerne om du er på utkikk etter nytt bad.

Ti års garanti

Bygging av baderom for private kunder har alltid vært bærebjelken for butikken. Til de som går med planer om å pusse opp badet, er Halvorsens viktigste tips å sette bort jobben til noen som kan det de driver med.

– Få fagfolk og anerkjente firmaer til å ta jobben. Da vil du få godkjente dokumentasjoner. Hos oss får du i tillegg ti års garanti på jobben.

Halvorsen anbefaler folk å ta turen til Boligmessa i Skien for å få veiledning og inspirasjon.

– Både vi og leverandørene våre vil kunne bistå med service og fagkunnskap. Vi tar også med oss baderomsmøbler, Geberit spyletoalett, dusjkabinett, dusjdører,
veggtoalett, gulvtoalett, kraner, dusjgarnityr, badekar, håndklær og andre baderomsartikler. Kraner og diverse småvarer kan du handle med deg, og disse varene blir det gode messepriser på, lover hun.

Dette bør du tenke over før oppussing av badet:

  • Hvem skal bruke badet og hvordan vil dine eller familiens behov endre seg de neste fem-ti årene?
  • Er sluk og rør såpass gamle at også disse bør skiftes ut?
  • Vær obs på at omfattende arbeid med bad og våtrom kan være søknadspliktig.
  • Våtroms- og rørleggerarbeid bør utføres av fagkyndige personer. Velg også
    godkjente produkter fra anerkjente leverandører.
  • Be om skriftlig tilbud og skriv alltid kontrakt.
  • Sørg for å få dokumentasjon når jobben er gjort