Møt kjøkkenekspertene


På messa i Skien finner du over 70 boligeksperter. Her er to av dem som har spesialisert seg på kjøkken.

Tekst: Ida Save  Foto: Produsentene

Drømmekjøkkenet Larvik

Vi har snakket med daglig leder Tor Brøndbo, som sammen med kona Gunn startet opp med kjøkken, bad og garderobe i Larvik sentrum i 2004.

Siden 2014 har de drevet Drømmekjøkkenet Larvik.

– Vi har knyttet til oss faste håndverkere innen montasje, snekkertjenester, VVS- og el-arbeidere, malere og flisleggere, så hos oss kan kundene få løst alle sine innredningsbehov på ett og samme sted. Vi følger alle prosjekter tett, fra kunden
kommer med sine ønsker og planer til prosjektet er ferdig, forteller Brøndbo.

Drømmekjøkkenet selger både kjøkken, bad og garderober, og alt kommer rett fra fabrikk med egen transportør.

– Vi leverer kjøkken fra 30.000 kroner og oppover, og det er kundenes valg av materialer, hvitevarer og utforming som setter standarden og prisen. Alle skrog leveres ferdig montert med skuffer og fronter, noe som letter kundenes arbeid om de ønsker å montere selv. Om ønskelig tar vi en gjennomgang av tegninger og montasje i vår butikk eller ute hos kunden for å sikre et best mulig resultat, og vi tar selvfølgelig alle mål i forkant.

Dette kjøkkenet leveres av Strai Kjøkken.

Strai Kjøkken

Vi har snakket med Endre Drivarbekk, daglig leder ved Skien Kjøkkensenter AS, som er forhandler av Strai Kjøkken i Skien.

– Strai Kjøkken har i snart 90 år levert kvalitetsprodukter innen kjøkken, bad og garderobe. Produksjonen ligger på Strai, like utenfor Kristiansand, og tredje og fjerde generasjon Tobiassen styrer den solide og fremtidsrettede familiebedriften, forteller Drivarbekk.

Kjøkkenforhandleren leverer både kjøkken, bad og garderobe i alle prisklasser og stilarter.

– Våre kjøkken har sammensatte skrog med 18 millimeter tykkelse, noe som gir økt stabilitet og bedre feste for hyller, skinner og beslag. Skuffene tåler mellom 40 og 70 kilo belastning, og vi har et bredt sortiment som gir mange innredningsmuligheter.

På messa i Skien skal Strai Kjøkken stille ut et funksjonelt og moderne kjøkken i en ny modell, Eik Linea, i kombinert malt og beiset utførelse.

– Kjøkkenet inneholder spennende hvitevarer, Bora benkeventilator, praktiske løsninger og flere innredningsmuligheter. Benkeplaten er i kompositt fra Silestone. Vi vil også vise fram et bad fra vår egen produksjon, sier Drivarbekk, som frister med gode messetilbud på både kjøkken, bad, Bora benkeventilator og utvalge AEG hvitevarer.