Praktisk, smakfullt og fleksibelt


Hedalm Anebyhus leverer arkitekttegnede boliger over hele Norge. – Vi har lyttet til kundenes ønsker og behov i snart 50 år. Mangfoldet vårt, og evnen til fleksibilitet og nytenkning er viktig når kundene velger oss som husleverandør, sier salgssjef Tore Reite Larsen i Hedalm Anebyhus.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Hedalm Anebyhus

Siden 1967 har Hedalm Anebyhus vært en sentral aktør i det norske husmarkedet. De har hele tiden tilpasset seg utvikling, krav, teknologi og moderne finesser. I dag kan husleverandøren friste med et mangfold av hustyper med muligheter for variasjon og tilvalg.

Mange muligheter
Variasjon og fleksibilitet er viktig når folk velger husleverandør. De fleste som skal bygge hus, har spesielle ønsker og behov, både ut i fra tomt og beliggenhet, men også funksjonalitet og det økonomiske aspektet.

Hedalm Anebyhus har tre kategorier av husmodeller:

  • Tradisjonsrikt preg
  • Storslått eleganse 
  • Spennende arkitektur.

Hedalm Anebyhus’ arkitekter har tegnet hus som passer både for praktisk familieliv og de som ønsker smakfulle detaljer.

– Vi har også mange prosjekter med byggeklare tomter og nøkkel- og innflyttingsklare boliger til salgs rundt omkring i landet, og er også aktuelle med en ny katalog som viser hva vi kan tilby av flerfamilieboliger i ulike størrelser og modeller, frister salgssjefen.

Hedalm Anebyhus er har en egen katalog med flerfamilieboliger. Her vises hustypen Polaris som 2-mannsbolig.
Hedalm Anebyhus er har en egen katalog med flerfamilieboliger. Her vises hustypen Polaris som 2-mannsbolig.

– Hos oss skal kundene til enhver tid finne boliger om passer deres ønsker og behov, byggeprosessen skal være trygg og ledes av en kompetent byggeleder, og boligen skal leveres til avtalt tid og pris, sier Reite Larsen. – I tillegg har vi fem års garanti, og velfungerende ordninger som sikrer husbygger både overtakelsesbefaring og ettårs-befaringer, forsikrer han.

Industrialisert husbygging
Som husleverandør må Hedalm Anebyhus ligge i forkant på alle plan. Både markedet og teknologien utvikles med rakettfart.

– Vi må hele tiden lage løsninger som er tilpasset moderne, industriell produksjon. Mesteparten av ferdighusproduksjonen vår skjer i kontrollerte former innendørs på Ilseng. Denne formen for industrialisert husbygging sikrer kundene kvalitet og gjennomarbeidede løsninger, understreker Reite-Larsen.

Ny sag
Bare i desember 2015 leverte Hedalm Anebyhus 31 hus til husbyggere landet rundt. Totalt leverte selskapet 200 hus i fjor.

Parallelt med de store leveransene, startet også en ombygging av fabrikken på Ilseng for å modernisere og effektivisere bedriften.

– Vi har investert en håndfull millioner i en ny, digital sag som skal ta produksjonen vår til nye høyder, forteller Reite Larsen. – Sagen fikser komplekse løsninger. Den kan kappe i vinkler, lage tilsnitt, bore og frese. De gamle sagene brukes fremdeles til å kappe materialer til de mange ferdighusene som kjøres ut fra fabrikken.

Egne salgskontor og forhandlere
Hedalm Anebyhus har både egeneide salgskontor, og et stadig voksende forhandlernett i hele Norge.

Boligkonsulentene finner du på det lokale kontoret, eller på en Boligmessene:
– Stikk innom, så får du se vårt store utvalg av eneboliger, boliger med utleiemulighet og flerfamilieboliger, inviterer Reite Larsen.

– Vi hjelper deg gjerne videre med din boligdrøm, og er der for deg.