Ungdomskilde på badet?


Hva med å dykke ned i et norskprodusert designbadekar med MicroSilk®-teknologi? – Unn deg den ultimate SPA-opplevelsen hjemme på ditt eget bad, og få en ren og silkemyk hud, sier Torunn Haldorsen i Interform AS.


Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Interform

Badekarsprodusenten Interform har produsert norske badekar med italiensk design i 25 år. Nå er de aktuelle på Boligmessen som eneste leverandør i Norge med en helt ny teknologi, MicroSilk®, som kan ha en velgjørende og foryngende effekt på huden.

MicroSilk® kan monteres på et utvalg av Interforms badekarmodeller i design- og standardkolleksjonene, og har ifølge Haldorsen en naturlig, mykgjørende og rensende effekt på huden din.


Naturlig rens av huden
– Ved hjelp av milliarder med oksygenrike mikrobobler i vannet, renser og fukter MicroSilk® huden slik at den føles silkemyk etter badet, forteller Haldorsen.
– Porene åpnes, urenheter løftes ut og huden tilføres fukt, slik at linjer og rynker reduseres. Mange har også meldt om lindring av hudsykdommer som eksem, psoriasis og iktyose, sier hun.

Det er også flere helsebringende effekter ved å ta et oksygenrikt bad. – I tillegg til at man får ro i sinnet og en avslappet følelse i kroppen, stimuleres immunforsvar og kollagenproduksjon, samt at bakterier på hudoverflaten drepes. Alt dette skjer helt naturlig, uten såper og oljer, frister hun.

Interform kommer på messen og deler stand med rørleggerbedriften Oswald Gjørs. – Kom innom vår stand, så forteller vi mer om våre lokalproduserte badekar og fordelene med MicroSilk®, avslutter Haldorsen.