Nytt tak på 1-2-3


Med strekktak kan du få et nytt, vedlikeholdsfritt og solid innvendig tak på 1-2-3.

Tekst: Ida Save • Foto: Norén Maler og Byggtapetserforretning

– Strekktak er en type plastduk som vi enkelt kan montere utenpå ditt gamle tak. Vi har mange ulike farger å velge mellom, og du kan velge om du ønsker glanset eller matt overflate, forteller Marita Evensen hos Norén Maler og Byggtapetserforretning.

De er forhandlere av strekktak levert av Dekor & Design Strekktak.

– Konseptet har vært på markedet i Oslo i noen år, men det er fortsatt mange som ikke vet hva det er. Vi har nå blitt underleverandør i Østfold, og håper enda flere får kjennskap til strekktak etter messen i Fredrikstad.

Slipper riving

Taket monteres i skinner som skrus fast i veggene. Deretter festes duken som så strekkes på plass. Evensen forteller at produktet allerede er blitt svært populært blant de som vet hva strekktak er.

– Det er utrolig lettvint for kundene å velge et slikt produkt fordi du ikke trenger å tømme rommet for å montere taket. Dersom du for eksempel har et gammelt paneltak, kan du montere strekktak og la det gamle taket stå. Dermed slipper du også en stor rivejobb med masse støv.

Solid er det også.

– Taket tåler nesten 100 kilo per kvadratmeter, det skal ikke revne og det ser ut som et helt vanlig tak. Du kan også feste spotter, lysekroner, alarm og annet i taket uten problem. Det  tiltrekkes heller ikke av støv og smuss, så det skal ikke være nødvendig med vedlikehold før etter mange år, forklarer Evensen.

Eksperter på maling, gulv og tapet

Ved siden av tak er Norén Maler og Byggtapetserforretning også eksperter på utvendig og innvendig maling, tapet og gulvarbeid. Dermed kan det lønne seg med en tur innom standen enten du er ute etter gode råd om tak, gulv, maling eller tapet.

– Vi gleder oss til å snakke om det vi kan aller best, og vil svare på alle spørsmål etter beste evne, avslutter Evensen.