Viser fram innovative møbelnyheter


Askøy Møbler AS benytter i kjent stil Boligmessen til å vise frem innovative møbelnyheter fra danske Skovby.

Tekst: Majken Svorstøl   Foto: Produsenten

– I år frister vi med tre nyvinninger som passer godt til de ulike møblerings- og komfortbehovene i dagens moderne, skandinaviske hjem, sier møbelhandler Yngve Grønnevik.

Askøy Møbler har over 50 års erfaring med salg av møbler, og holder til daglig til på Kleppestø Senter. Grønnevik og kollegene pakker ut flere møbelnyheter på messen.

– Vi har et stort utvalg, og er blant annet spesialister på danske Skovby, opplyser han.

Bord med flere funksjoner

Med multifunksjonsbordet #103 har Skovby skapt en helt ny møbeltype tilpasset hjem med begrenset plass.

– Her har Skovby fusjonert et spisebord med et skrivebord, slik at det kan brukes både til spising, lek og jobb, sier Grønnevik.

Bordet har fire skuffer, og to medfølgende ileggsplater som er plassert under bordplaten i et eget magasin. I utvidet posisjon kan bordet ha plass til 8 – 10 personer.

Rundt bord til mange

For de som har god plass og liker å ha mange gjester, anbefaler Grønnevik Skovbys nye, runde bord #112, som leveres med to matchende ileggsplater. Ønsker man et enda lengre bord, kan man kjøpe ytterligere to ileggsplater, og da måler bordet hele 330 cm i full lengde. Bordet leveres med et støtteben som skal brukes dersom man bruker mer enn to ekstra plater.

– Fullt utvidet gir bordet plass til 12 – 14 personer, så det er perfekt for de store selskapene, tipser møbelhandleren.

Bordet har samlede ben, som gir et lett og rent uttrykk. Det leveres i en rekke tresorter, og med bordplate i hvit laminat eller sort nano-laminat.

– Snakk med oss, så hjelper vi deg med å finne riktig variant, sier han.

LES OGSÅ: Halvor Bakke har brukt sommeren på egne boligprosjekter 

Passende stol til ditt nye bord

Stolen #65 er en spennende nyhet. Skovby beskriver stolen som «overpolstret, med et harmonisk design og en fantastisk sittekomfort».

– Stolen har en sterk og holdbar konstruksjon, og er testet og godkjent for bruk i offentlige rom, forklarer Grønnevik.

Setetrekket velger du selv for ønsket uttrykk.

– Finn din favoritt blant ti ulike huder og førti stoffer fra produsenten i Danmark, eller bruk egne stoffer om du heller vil det, frister han og inviterer inn