Møt to som kan oppussing!


Begge er kjent for å hjelpe folk med større oppussingsprosjekter, den ene på eventyrlige hytter, og den andre på boliger i nød. Kom og møt både Otto Robsahm (t.v.) og Halvor Bakke på helgens Boligmesse på Exporama på Hellerudsletta 17. – 19. mars!

 

Tekst: Majken Svorstøl: Foto: Bård Gundersen (Robsahm) og Eirik Sauarlia ( Bakke).

 

Ingenting er vel bedre enn å få tips av dyktige folk?

På helgens Boligmesse på Exporama Senteret kan du bli inspirert av interiørekspert og designer Halvor Bakke  og handymannen Otto Robsahm, begge kjent fra populære oppussingsprogrammer på TV.

Halvor er programleder på TV3-programmet “Eventyrlig oppussing”, og Otto er bedre kjent som “Sinnasnekker’n” på TV Norge. Begge har en stor skare av ihuga fans som liker å følge med på hva de gjør med folks hytter og hus.

Som du vil oppdage, har de til felles at de begge er opptatt av at det ikke trenger å være så ressurskrevende å friske opp litt – små endringer kan gjøre stor forskjell.

Og begge ber oss glemme hva naboen gjør, og følge egne behov og egen smak!

Halvor er på plass med foredrag og workshop fredag 17. mars kl. 13 og kl. 17, samt lørdag 18. mars kl. 12.45.

Otto kommer lørdag og søndag for å holde foredrag og lede aktiviteter. Lørdag kl. 15.30 leder han konkurransen Handy Girl. Søndag 19. mars holder han foredrag både kl. 12 og 15, samt leder Ballongslipp og trekker finalist i messekonkurransen “Vinn ekte kjøkkenglede” kl. 16.30.

Få også med deg finalen i fjorårets messekonkurranse “Jakten på Otto“. 40 spente finalister fra hele landet gleder seg til å få avgjort hvem som vinner oppussing med Otto og hans team – verdt 1 million kroner. Finalen er lørdag 18. mars kl. 14.00.

Velkommen!