Møt baderomsekspertene


Enten du skal pusse opp badet, trenger løsninger for en hytte uten strøm og vann, eller bare vil la deg inspirere av lekkert baderomsinteriør – på messen i Vestlandshallen er det mange utstillere som kan hjelpe deg. Her møter du noen av dem.

Tekst: Ida Save
Foto: Produsentene

Larsen rør & sanitær

Vi snakket med Sturle Larsen:

– Larsen rør & sanitær er en bedrift med lang erfaring med totalleveranser av bad og våtrom. Vi har Showroom og kontor på Hylkjeflaten i Åsane, og vårt fokus er et tett samarbeid med kunden gjennom hele prosessen. Vi lager tegninger av badet før oppstart, fremdriftsplan slik at kunde har kontroll på hva som blir gjort når, og legger all dokumentasjon inn på boligmappa.no ved ferdigstillelse. Vi kommer med én pris og det er ingen skjulte kostander på jobben. Arbeidet utføres alltid med faglig stolthet. På vår stand stiller vi med fagpersoner med god kunnskap og erfaring om bad. Vi har også med representanter fra kjente leverandører innen flis og baderomsmøbler. Hos oss får du komplette løsninger for bad og våtrom – kom innom for å bestille gratis og uforpliktende befaring på bad.

Sjekk ut høstens baderomstrender nederst i saken!

Jets Vacuum

Vi snakket med markedskoordinator Jeanette Sundgot:

– Vi er en norsk bedrift som produserer og selger vakuumtoaletter, og har gode toalettløsninger for alle typer hytter og hus. Med vår løsning trenger du ikke innlagt vann eller strøm – og du slipper lukt. Vi har også utviklet et gråvannsrenseanlegg som bidrar til et komplett kilde separerende avløp som gir null utslipp i naturen. Våre kunder ø

nsker både flott design og å kunne bidra til miljøet, og med Jets innfrir man begge deler. Vi har flere designtoaletter å velge mellom, og ved hjelp av vakuum bruker våre toaletter 90 prosent mindre vann enn tradisjonelle toaletter, som igjen reduserer avfallsmengden som må transporteres bort. Kom innom vår stand for mer informasjon og en demonstrasjon av våre løsninger. Vi står klare for å svare på alle spørsmål du måtte ha.

Nordvestbad – Incense.no

Vi snakket med Leif Holger Frisvold:

– Nordvestbad/incense.no leverer dusjkabinett, frittstående designbadekar, finske utendørs spabad og innendørs massasjebad. Vi leverer produktene våre direkte fra fabrikk til forbruker uten fordyrende mellomledd. Våre produkter føres også av faghandler, men da til langt høyere priser. Nytt av året er at vi nå har massasjebad med en lengde på 160 centimeter, som på massasjebadet vist på bildet. Under messen i Bergen skal vi stille ut innendørs massasjebad og flotte designbadekar. Kom innom standen vår, og spør gjerne om messetilbud på de øvrige produktene vi fører.

Badekar fra Nordvestbad/Incense.

Chr. M. Vestrheim AS

Vi snakket med butikksjef Ståle Danielsen:

– På messen skal vi blant annet stille ut dusjkabinetter, badekar og annet baderomsinteriør. Det  blir også gode tilbud og informasjon om oppussing av bad, for vi er så mye mer enn bare en butikk – vi gjør alt innen bad. Bedriften ble stiftet i 1894, og har vært ledende innen sitt fagomåde i over 100 år. Vår hovedfilosofi har alltid vært å levere høy kvalitet på arbeidet som utføres, og vi legger derfor ned mye ressurser på etterutdanning. I dag har vi 114 ansatte. Staben er en god blanding av ingeniører, KEM-teknikere, rørleggermestre og rørleggersvenner, og vi har dermed nødvendig kompetanse til å levere de mest kompliserte anlegg.

Unik VVS

Vi snakket med butikksjef Mats Stunner:

– UNIK er Bergens med komplette leverandør innen rørleggertjenester, bad og kjøkken. Trenger du rørlegger eller en fast serviceavtale? Skal du pusse opp eller montere nytt kjøkken eller bad? Besøk butikken vår og få tilgang til vårt komplette team av rørleggere, snekkere og murere. Vi har mer enn 30 års erfaring fra borettslag, næringsbygg og mindre leilighetsbygg, og er din profesjonelle rådgiver og støttespiller i VVS-spørsmål. Gjennom faste driftskontroller og inspeksjoner sikrer vi at anlegget alltid fungerer som det skal. På vår stand blir det gode tilbud på baderomsmøbler, toaletter og blandebatterier fra Korsbakken, dusjer fra INR, og knagger og håndklestenger fra Smedbo. Det blir også ekstra gode priser på utstillingsmodellene vi har på standen.

Unik bad.

123 Bad

Vi snakket med Erik Lunde Wiederstrøm:

– 123 Bad er en totalleverandør av baderom, som tilbyr profesjonell hjelp fra start til slutt om du skal renovere eller bygge nytt bad. Vi lever i et marked som er i stadig utvikling, og vi i 123 Bad ønsker derfor å ligge foran når det kommer til smarte og innovative løsninger. Dette gjenspeiles i både utforming, design og funksjonalitet. Kom gjerne innom vår stand på messen for en hyggelig baderomsprat.