Slik kommer du deg til Vestlandshallen


Det er enkelt å komme til Vestlandshallen enten du kjører kollektivt eller tar bilen.

Kollektivtransport

Området rundt Åsane Senter er et hektisk område, spesielt på lørdag med tanke på trafikken. Vi anbefaler derfor besøkende å tenke grønt dersom det er mulig. Med buss kommer du deg både enkelt, stressfritt og miljøvennlig til Vestlandshallen.

Fra Festplassen midt i Bergen Sentrum: Alle busser som stopper her går til Åsane Terminal. Disse stopper også ved Torget og Bryggen.

  • Buss nr. 3 stopper også ved Byporten og Politistasjonen. Det tar 10 minutter å gå fra Åsane Terminal til Vestlandshallen. Man kan gå gjennom Åsane senter.
  • Buss nr. 4 stopper ved Horisont Åsane, før bensinstasjonen (bussen stopper først ved Åsane Terminal). Det tar 5 minutter å gå herfra til Vestlandshallen. De som kommer fra nord går av bussen enten ved Salhuskrysset. Horisont eller terminalen. Bussene går ofte!

Parkering med bil

Vi har markert parkering for besøkende på kartet. Her ber vi dere følge parkeringsvaktenes henvisninger for å unngå kaos. Parkering for besøkende er på grusbanen bak Vestlandshallen og parkeringen vis a vis Horisont. Vi har også parkering på Blokkenhaugen skole. Det er smart å parkere her for å unngå trafikken ved Horisont/Åsane Senter på lørdag. Herfra tar det 4-5 minutter å gå på sti gjennom skogen til hallen (denne stien er ikke barnevogn- eller handicapvennlig). Man kan også gå veien rundt, det tar 12-13 minutter. Vi merker begge veiene! Det er ellers mulig å parkere på offentlige parkeringsplasser i området på lik linje med andre.