Moro på messen med Mesterhus


Mesterhus er totalleverandør innen rehabilitering, bolig- og eiendomsutvikling. Nå byr Mesterhus-bedriftene i Arendal på en kveld med sykkelhelten Dag Otto.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Mesterhus og May Elin Aunli

Stikker du innom en av Mesterhus sine medlemsbedrifter i Arendal, får du rådgivning om alt innen bolig.

– Du vil få god hjelp, enten du vil få priset et hus, finne en ny bolig blant alle prosjektene som tilbys, eller ønsker avtale med en lokal byggmester som kan ta på seg et nybygg eller et rehabiliteringsoppdrag, sier Raymond Myrland, direktør i Mestergruppen Byggevare AS, Region Øst.

Mesterhus tilbyr både nye husprosjekter og rehabilitering av eldre hus.
Mesterhus tilbyr både nye husprosjekter og rehabilitering av eldre hus.

Lokale byggmestere
De fire tilknyttede byggmesterbedriftene er:

– Byggmester Asle Thorsen AS
– Kåre Lillejord AS
– Byggpartnere AS
– Byggrenovering AS

Totalt har bedriftene 70 tømrere i staben, i tillegg til flere faste samarbeidspartnere og underleverandører i boligbransjen.

Bedriftene har lokal tilknytning, og tilbyr alt innen totalprosjekt, rehabilitering, nybygg, tilbygg/påbygg og småjobber.

– Ingen jobb er for liten, og ingen jobb er for stor for disse seriøse aktørene som alle har mesterbrev, påpeker Myrland.

Vinn Dag Otto for en kveld
Byggmesterne er seriøse i jobbsammenheng, på messen tilbyr de både boliger, tomter, husmodeller og alle sine tjenester på standen sin. Men, de har også sansen for litt moro når det er Boligmesse i byen.

Inspirert av det populære programmet «På tur med Dag Otto», kjører de i gang en konkurranse hvor en heldig vinner får «En kveld med Dag Otto» Lauritzen.

Du kan vinne en "Kveld med Dag Otto" på Mesterhus' stand.
Du kan vinne en “Kveld med Dag Otto” på Mesterhus’ stand.

Svar på noen quiz-spørsmål, så er du med i trekningen som foretas på søndag. Den heldige vinneren får besøk av Dag Otto, som lager mat til 8 personer sammen med en assistent.

– Dag Otto blir også med på selve middagen den kvelden, så dere kan bli bedre kjent og snakke om sykling – og livet, smiler Myrland, som tror det blir et hyggelig minne.