Møbler på Boligmesse


Opplev mange spennende utstillere innen møbler og interiør på Telenor Arena og planlegg allerede nå utemiljøet for sommeren 2023. Eller gjør det fint innendørs. Sent på høsten, er det ekstra koselig å planlegge innkjøp for å skape en hyggelig atmosfære, både ute og inne. Her får du presentert et par av de flotte utstillerne som kommer til Boligmesse.

Eksklusive hagemøbler

Sigma Living er eksklusive loungemøbler og tilbehør som lanseres på Boligmesse i Telenor Arena 2022. – Høy kvalitet er viktig for oss, forteller Monthy Pedersen, daglig leder i Spa-Huset, som er eneforhandler av Sigma Living i Norge. I sortimentet finner du alle type møbler som bidrar til å løfte utemiljøet, både komfort- og utseendemessig.

Møblene er laget av aluminium eller FSC-sertifisert teak, og stoff i ulike farger består av meget UV- og vannbestandig tekstil. Enkelt vedlikehold og rengjøring er en bonus de fleste setter pris på. Naturlig teak får etterhvert en vakker grå patina og trenger kun å rengjøres med grønnsåpe.

Skreddersydde løsninger

– Vi skreddersyr møbler etter mål og ønsker fra kundene våre, men har også standardiserte formater, fortsetter Monthy. Noen av kundene ber om å få laget møbler på basis av skisser fra interiørarkitekter. Monthy sier at de samarbeider med et utvalg interiørarkitekter og kan sette kundene i kontakt med dem for gode og varige løsninger.

Møblene følger dagens trender, men er samtidig klassiske med lang holdbarhet. Ved nøytrale fargevalg på møbler som sort, beige og grått, kan man bytte fargerike puter og tepper. Det er en enkel fornying. – Dersom noen av de besøkende på Boligmesse ønsker møbler levert til våren, må de bestille allerede før jul, avslutter Monthy.

Danske designklassikere

Lena Søvik er gründer og daglig leder i vintagebutikken Lille Danske. – Vi har spesialisert oss på å sette i stand eldre, danske designmøbler slik at de kan leve i mange år til! Jeg går på skattejakt i Danmark og fokuserer på tidløs gjenbruk, kvalitet, design – miljø og bærekraft, forteller Lena, som liker å blande nytt og gammelt, treverk og farger.

Foto: Lille Danske

Sats på kvalitet

– Det viktigste er å innrede hjemmet slik at man trives og finner ro. Og så tenker jeg at kvalitet er trend – det være seg alt fra treverk, til tekstil, funksjon, form og farge. Handler du kvalitet, tror jeg du tar bedre vare på møblene, sier Lena. På Boligmesse vises et utvalg danske istandsatte møbler fra 50-70-tallet.

Foto: Lille Danske

Stikk også innom en rekke andre utstillere med forskjellige typer møbler i Telenor Arena: Novasolo, Skovby/Bohus, Compact Living, Rustikka Møbler & Interiør, NJ45 Interiør, CS Eriksson Interiør samt Kvande & Nordvik Møbelfabrikk. Blant utstillere av utemøbler finner du også Bengts og Øks Møbler Studio.

Innen interiør og småmøbler kan du besøke Perfect Home, Vindesign og KS Style.

I tillegg kan du se og prøveligge kvalitetssenger fra Bohus, Hästens, Madrass Eksperten og Møbelringen.

 

Tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto – hovedbilde: Spa-Huset/Sigma Living