Kunst på veggen


Grafikk og popart fra Galleri2b

– Vårt utvalg er basert på populære kunstnere, eller de som er på vei opp, som for eksempel: Ronny Bank, Fru Bugge, Rino Larsen, Sofie Vesterøy, Sandie Carol, Torbjørn Endrerud, Cecilie Stjernholm Jensen, Lavrans Borgen og Hege Glymer, forteller Bianca Marie Nilsen. Hun var med å starte Galleri2b.

Foto: Galleri2b

Galleri2b har “kunst til folket”. – Vi er der folk er; på kjøpesentre og Boligmesse, sier Bianca. Galleri2b selger trykk av grafikk og popart ferdig innrammet med artglass (og originaler). Ved å handle direkte, kan man se kunstverket og ta det med seg hjem der og da. Da slipper man også fraktkostnader.

Foto: Galleri2b

– Til Boligmesse har vi med trykk og originaler. Alle er signert, nummerert og finnes i begrenset opplag. Send oss gjerne et bilde av stedet hvor kunsten skal henge før Boligmesse (se våre nettsider). Da redigerer vi inn alternative bilder, før dere tar et valg og henter bildet på messen, avslutter Bianca som ser frem til å møte nye kunder på Boligmesse.

Foto: Galleri2b

Iris Galleri

Iris Galleri skaper kunst av øyne. – Vi er svært fascinert av det naturlige kunstverket hvert enkelt menneskes øyne er, sier River Ness, daglig leder i den nystartede bedriften.

Foto: Iris Galleri

De er profesjonelle fotografer og tilbyr høyoppløselige bilder, tatt med top-of-the-line utstyr, som deretter optimaliseres av profesjonelle grafiske designere.

Både egne og hele familiens øyne kan forstørres og brukes som utsmykning i interiør. Bildet kan du få som digital fil eller valgfri størrelse i form av print på fotopapir, akryl, aluminium og FineArt-papir.

Foto: Iris Galleri

Iris Galleri tilbyr også høykvalitetssmykker dekorert med øyebilder. Hvert kunstverk er unikt og lages kun i ett eksemplar. Stikk innom standen deres på Boligmesse for mer informasjon om iris-kunst.

Foto: Iris Galleri

 

Tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto – hovedbilde: Galleri2b