Møbeltrender i høst


Når høsten kommer, er det tid for å skape ekstra god stemning innendørs. Vi har tatt en prat med Novasolo og Fagmøbler Grenland som begge er utstillere på Boligmesse i Skien Fritidspark 14.-16. oktober. Se nyheter, få inspirasjon og gode råd – og gjør noen skikkelige messekupp!

Foto: Nova Solo

Novasolo

Novasolo er en nettbasert møbelbutikk med hele 700 m2 showroom i Larvik. – Vi har samarbeid med en europeisk produsent som tilbyr tekstiler og materialer for bruk på tvers av kategorier. Da blir det mer som skreddersøm, og muligheten for å skape helhetlige interiører blir enda bedre, forteller daglig leder Trygve Haatuft.

– Lysere farger, myke, runde organiske former og grove stoffkvaliteter er i trendbildet nå, sier Trygve. Velour holder stand, og bouclé og teddystoff er også tekstiler som er populære. Besøk vår stand og opplev lekre og inspirerende sofa- og spisegruppemiljøer under Boligmesse i Skien Fritidspark, avslutter Trygve.

Foto: Novasolo

Fagmøbler Grenland

Høstens trender er preget av at folk ønsker god kvalitet og mørkt treverk. Runde og buede former er blant nyhetene fra leverandørene, og tekstilene er myke og behagelige.

Foto: Fagmøbler Grenland

– Både bouclé, tynn ull og velour står sentralt fra så vel leverandørene, som ønsker fra kundene, forteller butikksjef Heidi Christensen.

Foto: Fagmøbler Grenland

Møbelbutikken Fagmøbler Grenland ble etablert på Kjørbekk for 16 år siden. De leverer kvalitetsmøbler og interiør til en god pris. – Vi har lang erfaring og et høyt
servicenivå. God veiledning er jo en positiv opplevelse for både kundene og oss som jobber i butikken, slår Heidi fast. Ni ansatte boltrer seg på hele 1200 m2, og på Boligmesse vil de vise flere Sone modulsofaer, Odel sengeløsninger og Conform hvilestoler. Heidi forsikrer om spesielt gode messepriser denne helgen.

 

Tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto: Utstillere
Hovedbilde: Fagmøbler Grenland