Gjennomførte bad


Det skjer mye på baderomsfronten om dagen. Nye farger, materialer og overflater inntar norske bad og valgmulighetene har aldri vært så mange som nå.

Trematerialer er populært. -Spiler i eik eller sort eikefiner og fliser som ser ut som tre, bringer naturen inn på badet, forteller Trude Bakken Henriksen, leder marked i VikingBad. I august kom nyheten Mie Trend. De nye fargene; terracotta og oliven, understreker det naturlige. Både krom, sort og gulldetaljer passer til. Ved skade eller ønske om ny farge, byttes kun fronter og sideplater. Det blir mindre bruk-og-kast, og du har et baderomsmøbel for resten av livet.

Helhetlige baderom

Mange er usikre når de skal pusse opp badet. Utvalget er stort. Først skal man velge farge på gulv og vegger, deretter møbler og tilbehør.

– Det kan bli litt mye å velge i for kundene. Vi tilbyr nøye sammensatte løsninger i ulike stiler og leverer hele pakken til et baderom, fortsetter Trude. Vi har jobbet mye med å sette sammen komplette og tidløse stilpakker. Da får kunden et gjennomført bad hvor alle elementene passer sammen – både farger og overflater.
Urban-badet med lune grå farger i kombinasjon med sorte detaljer,
har slått veldig godt an.

Baderomsnyheter 2023

Cemento, en flismodell i fargen “greige”, er en av de mest solgte hos VikingBad nå om dagen. Den går aldri av moten.

– I tillegg selger vi mye av de hvite marmoriserte flisene Calacatta, sier Trude.
Sort er populært og ser ut til å ha befestet sin posisjon på baderommet
i alt fra blandebatteri, til møbler og dusj.

– Og så gleder vi oss til å presentere nyheter! Vi har mye spennende, særlig innen baderomsmøbler, men også nye, flotte dusjkabinett, avslører Trude. Et eksempel på baderomsmøbel er sort, matt soft touch – myk som fløyel. Fingermerker er en saga blott, og ingenting er vel bedre enn både lekre og praktiske løsninger på baderommet.

 

Tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Bilder: VikingBad