Møbelspesialisten


Møbelringen I. Bjørnsen på Bryne og Møbelringen Forus kommer
til Sandneshallen under Boligmesse som arrangeres i Sandnes for første gang. Her blir det mulighet for å se både nyheter og gjøre flere messekupp hele helgen. Få med deg en stor stand full av ulike sengemodeller fra den norske kvalitetsprodusenten Svane, samt møbler for både uten- og innendørs bruk.

Christian Bjørnsen er 3. generasjon driver av møbelbutikk på Bryne. – Jeg pleier å si at jeg vokste opp i en møbelskuff, sier Christian og ler. Med nesten 80 års erfaring innen møbelfaget, er kundene sikret mye fagkunnskap.
– Hos oss er vi 10 ansatte, og halvparten har spesifikk interiørkompetanse for å veilede kundene på aller beste vis, fortsetter Christian. Hos Møbelringen Forus har de også lang erfaring og mye kunnskap. – Individuell skreddersøm og veiledning er stadig mer etterspurt, forteller Arvid Apeland Rolland, daglig leder hos Møbelringen Forus. Dette behovet møter Møbelringen på en god måte med leverandører som har bygget opp fleksible løsninger. Velg mellom ulike armlener, ben, tekstiler og treslag eller andre materialer. Og få kyndig veiledning fra de ansatte. Det er ingen grunn til å ha akkurat det samme som naboen.

”Seng er et eget fag – og et viktig fag. Det handler om søvn og livskvalitet”
Daglig leder Christian I. Bjørnsen, Møbelringen Bryne

Serina Olsen er interiørkonsulent i butikken på Bryne. Hun forteller at det har kommet mer farger inn i interiøret, gjerne dempede jordfarger, med grønne og gule nyanser. Beige og brunt er veldig aktuelt, og tekstilene har mer struktur enn på lenge. Velour holder stand, men cordfløyel og grovere stoffer gjør inntog i tekstilsortimentet.

Velg tekstil ut i fra din livssituasjon. Har du små barn eller hund? Da bør du velge slitesterke tekstiler som er enkle å rengjøre. Unngå også helt lyse fargetoner. Vendbare puter kan være et smart valg. – Vi ser at kundene har blitt mer opptatt av komfort, forteller Serina. – Folk har tilbrakt mye tid hjemme de siste to årene, og vi selger mye kosesofaer. Modulsofaer gir mulighet for å designe sofaen slik du ønsker. Det er et genialt konsept. – Både komfort og farger gir rom for energipåfyll, fortsetter Serina. Vi slapper godt av hjemme, og fargene gir oss mer energi enn da alt var hvitt og sterilt.

Det er lurt å benytte seg av den interiørkompetansen Møbelringen tilbyr. Serina forteller at de gjerne jobber sammen med kunden for å skape helhetlige løsninger både hjemme og på hytta. -Vi kommer også på hjemmebesøk for å sikre en helhet gjennom oppholdsrommene med både veggfarger, møbler, tekstiler og øvrige interiørdetaljer. Da kan vi binde sammen eksisterende detaljer med nye valg. Når kunden handler møblene hos oss, er denne tjenesten uten omkostninger for kunden.

Seng er et eget fag – og et viktig fag. Det handler om søvn og livskvalitet.
Christian og Arvid gleder seg til å veilede publikum med sine kompetente team under Boligmesse. De vet hvilke spørsmål som må stilles for å avdekke konkrete behov kunden har. På den måten kan de finne de beste løsningene sammen med kunden.

Møbelringen Bryne og Forus viser blant annet Svane senger med IntelliGel® i toppmadrassen, nyheten Ekornes Laurel Outdoor spisemøblement og andre utvalgte møbler på Boligmesse denne helgen.

 

Tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto: Møbelringen