Miljøvennlig og minimalistisk nyhet til badet


Fredag 13. november kl. 13.00 presenterer Laufen Norge AS en nyhet til baderommet, SaphirKeramik, på Boligmessen i Trondheim Spektrum. 

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Laufen

Tempe VVS Senter AS er en erfaren utstiller på Boligmessen i Trondheim Spektrum. I år boltrer de seg på en gigantisk stand sammen med leverandøren Laufen Norge AS og totalentreprenør Bygg Design.

Tempe VVS Senter AS arbeider alltid med å få til noe ekstra når de er deltar på Boligmessen.

– I år har vi med oss noe riktig spennende. Ved å samarbeide med Laufen fra Sveits er vi virkelig med på å «pushe» design til Trondheim, dette er formgivere og designere på et meget spennende nivå, sier markedsansvarlig Lars Erik Magnussen i Tempe VVS Senter AS.

SaphirKeramik
SaphirKeramik er smalere, smidigere og sterkere enn mange andre produkter.

Sterkt, smidig og smalt
Nyheten som Laufen presenterer på Boligmessens første dag er SaphirKeramik. Magnussen beskriver det som et sterkt og smidig porselensmateriale som er moteriktig med minimalistiske og arkitektoniske linjer.

– Laufen har søkt om patent på nyvinningen som de tror kommer til å endre baderommet, forklarer Magnussen. SaphirKeramiks egenskaper gjør det nemlig mulig å lage veldig tynne og solide vegger og kanter på utrolige 1 – 2 mm, det vanlige er kanter på 7 – 8 mm.

– Med SaphirKeramik skapes baderomsprodukter som er robuste samtidig som de har stramme linjer med tynne, delikate vegger. Dette er både plassbesparende og miljøvennlig, sier Magnussen. – Alle som vil se nærmere på denne nyheten til badet er velkommen til presentasjonen på vår store stand fredag 13. november kl. 13.00.

Fakta om Laufen Norge AS:

  • Laufen ble etablert i Laufen, Sveits i 1892, produsent av murstein og fliser.
  • I 1925 ble de den første og eneste porselensprodusenten i Sveits.
  • Fra 1952 ble Laufen internasjonal og kjøpte fabrikk i Brasil. Siden har de utvidet med fabrikker i både Østerrike og Tsjekkia.
  • Ledende, internasjonal baderomsprodusent.
  • Samarbeider med kjente designere og tilbyr serier som Kartell by Laufen, Alessi og Palomba.
  • Aktuell i det nordiske markedet med et samarbeid med grunnleggeren av møbelprodusenten HAY, Hee Welling.