Sted

Trondheim Spektrum
Klostergata,
7030 Trondheim

Se kart

Åpningstider

Fredag: 12:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 17:00

Inngangspriser

Voksen: kr 125,-
Honnør/student: kr 60,-
Barn under 16 år: Gratis

Les mer om dette arrangementet

Vi venter på deg

Pusse opp, bygge nytt eller bytte bolig?

Besøk Boligmesse og få inspirasjon til å sette i gang med dine prosjekter, enten det er hjemme eller på hytta, ute eller inne. Her finner du spennende nyheter, fantastiske messetilbud og eksperthjelpen du trenger – alt samlet under ett tak.

Møt også Kjersti Bergesen og Einar Nilsson fra Tid for hjem. De deler sine erfaringer med deg gjennom foredrag og morsomme happenings. Det er bare å begynne og glede seg!

Vinn flotte boligpremier for til sammen kr 585 000,-.
Når du scanner din billett ved messeinngangen, er du automatisk med i våre store messekonkurranse. Vi gleder oss til å kåre vinneren!


Og du? Husk å registrere deg i årets messekonkurranse! Etter årets siste Boligmesse trekker vi en heldig vinner som får en flott boligpakke til en verdi av 300.000 kroner!

Siste nytt

Kjersti om inspirasjon, erfaringer og det viktigste rommet

Kjersti Bergesen snakker gjerne om oppussing innendørs og planlegging av uterommet. Etter snart 19 år med hus- og hageprosjekter i “Tid for...

På Heimebane

I Norge har vi alltid hatt et spesielt forhold til hjemmene våre. De fleste eier egen bolig. Da er det viktig å...

Inn i varmen

Du trenger varme gjennom kjølige høstkvelder og kalde vintermåneder. Det finnes mange gode metoder for oppvarming av bolig. Energisparing/økonomi og estetikk er...

Aktiviteter