Mens vi venter på neste boligmesse – lesestoff til ditt boligprosjekt


Flere av boligmessene som skulle vært gjennomført i 2020 er som mange andre arrangementer blitt utsatt. Redaksjonen ønsker allikevel å oppdatere våre besøkende med relevant lesestoff. Her gir vi deg det beste lesestoffet mens vi venter på neste boligmesse.

Tekst: Redaksjonen
Foto: Shutterstock 

Velg farger som reflekterer tidsånden 

I utfordrende tider blir hjemmene våre enda viktigere. -Vi ønsker å føle oss trygge og beskyttet, og med farger kan vi skape den nærende atmosfæren vi trenger, sier Lisbeth Larsen, Jotuns globale fargesjef. Sammen med sitt internasjonale team har Lisbeth utviklet det nye fargekartet Rediscover, med farger som gjenspeiler tidsånden. Ønsker du å gi hjemmet et løft med nye og moderne farger anbefaler vi at du henter inspirasjon fra Jotuns nye fargekart.

Skal du bygge hus?

Alle som går med planer om å bygge hus vet at det er mange ting å sette seg inn i. Dersom du ikke skal benytte deg av et ferdig tegnet hus, er en av de første stegene i prosessen å ta kontakt med en arkitekt. Arkitekten hjelper deg ikke bare med å tegne selve huset, men gir deg også kvalifiserte råd om spesialtilpassede løsninger og utarbeider byggesøknaden som skal sendes til kommunen. På Byggesmart.no kan du lese alt du trenger å vite om å bygge hus, inkludert hvordan prosjektet bør organiseres. 

Hvordan selge bolig?

Skal du selge bolig, men er usikker på hvor du begynner? I Meglersmart sin artikkel om hvordan selge bolig får du den komplette oversikten over hvordan du bør gå frem dersom du skal selge bolig selv. Om du derimot ønsker å benytte megler til boligsalget kan du lese mer om hva koster det, hvordan velge megler og forklaringer på viktige begreper som tilstandsrapport, kjøpekontrakt, skjøte og lånetakst. 

Skal du pusse opp?

Trematerialer er i vinden som aldri før. Tre er både miljøvennlig og gir deg et bedre inneklima. Med svært mange potensielle bruksområdet er det verdt å sette seg inn i fordelene ved å velge treverk til oppussingen.

Baderommet er en av boligens mest utfordrende rom når det kommer til oppussing og renovering. Tidligere i år publiserte vi en mye lest artikkel om årets baderomstrender, som forteller deg hva som gjelder innen baderomsinteriør.