Lørdag vinner en heldig finalist hus og garasje for 1,3 millioner


Lørdag 28. november samles 38 spente finalister i Oslo Militære Samfund. De har en ting felles – de håper å vinne årets premie i boligmessekonkurransen “Jakten på boligdrømmen”. Premien de kjemper om er både hus og dobbelgarasje fra Hedalm Anebyhus verdt 1,3 millioner kroner.

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Bård Gundersen/Gundersen og meg

Alle finalistene har deltatt på en av våre 19 Boligmesser i år, og de kommer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. – Vi har med to finalister fra hver Boligmesse, hvor en ble trukket ut digitalt, og en vant et Ballongslipp på messen, sier administrerende direktør i Compass Fairs AS, Stewart Laursen Stjernholm.

Gleder seg til trekningen: -Dette blir en skikkelig landsfinale med representanter fra alle regionene i Norge, sier adm. dir. Stewart L. Stjernholm i Compass Fairs AS.
Gleder seg til trekningen: -Dette blir en skikkelig landsfinale med representanter fra alle regionene i Norge, sier adm. dir. Stewart L. Stjernholm i Compass Fairs AS.

Lenge å vente for noen
Delfinalistene har ventet i alt fra 9 måneder til 5 dager. De første finalistene ble trukket ut på årets første boligmesse i Bergen i februar, og de siste finalistene ble avklart på Boligmessen i Mosjøen i helgen.

– Dette blir en skikkelig landsfinale med representanter fra alle regionene i Norge, forklarer Stjernholm. På Oslo Militære Samfund møtes folk fra Tromsø, Harstad og Mosjøen i nord, Trondheim og Steinkjer i Midt-Norge, Stavanger, Kristiansund, Haugesund, Bergen, Sotra og Ålesund i vest, Oslo/Bærum, Hellerudsletta/Romerike, Skien, Drammen, Sandefjord og Fredrikstad i øst og Kristiansand og Arendal i sør.

Sinnasnekker’n er konferansier
Det blir nok fullt av sommerfugler i mange mager når finalistene samles i Oslo Militære Samfund førstkommende lørdag formiddag.

Det er Sinnasnekker’n Otto Robsahm som leder den spennende finalen. Han har underholdt på alle årets Boligmesser med foredrag og konkurranser.

– Otto er en populær mann i Norge, og bidrar til å trekke folk i alle aldre til Boligmessene våre, sier Stjernholm.

Hedalm Anebyhus gir så det svir
Husleverandøren Hedalm Anebyhus har bidratt med huset «Solstad», og de igjen er sponset av Igland Garasjen med en dobbelgarasje.

Gir bort hus og dobbelgarasje til en heldig finalist i Jakten på boligdrømmen.
Svir litt, men mest fint: Tore Reite Larsen tuller litt med sunnmørsholdningen sin, men mest av alt er det vinn-vinn å gi bort et hus og en dobbelgarasje. – Det gir oss i Hedalm Anebyhus noe tilbake, sier han.

Salgssjef Tore Reite Larsen er fornøyd med årets Boligmesser.

– Dette året har vært en opptur for oss, med enda bedre besøkstall på Boligmessen, sier Reite Larsen. Nå gleder han seg til finalen, selv om premien er veldig kostbar.

– Det føles jo aldri bra å gi bort så mye, spesielt for en sunnmøring, ler han. – Spøk til side, dette er en flott anledning for oss i Hedalm Anebyhus til å bli bedre kjent i markedet, og det gir oss noe tilbake. Det er jo en god følelse, og vi gleder oss på vegne av den heldige vinneren, avslutter en spent Reite Larsen.