Ann Beate fra Lillesand vant hus og garasje


Lørdag 28. november var det endelig finale i årets messekonkurranse «Jakten på boligdrømmen» i Oslo, hvor Hedalm Anebyhus delte ut hus og garasje verdt 1,3 millioner til den heldige vinneren.

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Marius Melsether

Totalt 38 finalister var med, og de hadde alle deltatt i den landsomfattende messekonkurransen i en av de 19 byene Boligmessen har besøkt. I hver messeby har to personer gått videre til finalen. Det var derfor en spent gjeng som var samlet på Oslo Militære Samfund lørdag formiddag 28.11, og etter en god lunsj var det tid for trekningen ledet av Sinnasnekker’n Otto Robsahm.

Nøkkel nr. 28 passet
På scenen sto en dør, og nervøst trakk hver deltager sin nøkkel. Da det var tid for å prøve nøklene, steg spenningen etter hvert som de en etter en gikk frem til Otto. Til slutt var det nøkkel nummer 28 av 38 som passet. En lykkelig Ann Beate Methi (50) fra Lillesand kunne juble for den gjeve premien, og da hun låste opp døren, hoppet hun i armene på Otto og ga ham en bamseklem.

Så glad ble Ann Beate da hun skjønte at hun vant.
Så glad ble Ann Beate da hun skjønte at hun vant.

– Det var litt rart å vinne, medgir den glade damen. Hun følte seg ganske selvsikker da hun gikk frem. – Jeg bare stakk nøkkelen inn og vred om, smiler hun. – Det gikk fort og raskt! Med seg på Oslo-tur hadde hun sønnene Niclas på 7 og Jarl Magnus på 10 som kokte av spenning og ble superglade på vegne av mor. De tok jobben med å ringe familiemedlemmer og fortelle om gevinsten, og de sendte varme hilsener til den heldige moren deres. De kunne også glede seg over at moren deres lovet feiring på en bedre burgersjappe i byen. Boligmessebesøket i Arendal i oktober var definitivt verdt turen for familien på tre.

Vinner Ann Beate Methi, her flankert av Tore Reite Larsen fra Hedalm Anebyhus (til venstre), konferansier Otto Robsahm (til høyre), samt sønnene Jarl Magnus Methi og Niclas Methi.
Vinner Ann Beate Methi, her flankert av Tore Reite Larsen fra Hedalm Anebyhus (til venstre), konferansier Otto Robsahm (til høyre), samt sønnene Jarl Magnus Methi og Niclas Methi.

Har gammelt hus som stadig oppgraderes
Ann Beate vant husmodellen Solstad fra Hedalm Anebyhus og en dobbel garasje sponset av Igland Garasjen. – I dag har jeg et gammelt hus fra 1969 som trenger stadig oppgradering, sier vinneren, som er veldig opptatt av hus, design og interiør. – Jeg har hatt mangle gamle hus, men aldri noe nytt. Jeg fylte faktisk 50 nå i november, så dette var litt av en bursdagspresang, mente vinneren.

Kjenner den lokale forhandleren
Dagen før Ann Beate dro inn til Oslo, fikk hun lykkeønskninger på Facebook av en bekjent, Peder Kjelsås i PK Bygg. Han er tilfeldigvis Hedalm Anebyhus nye forhandler i Lillesand. – Peder ønsket meg lykke til og håpet han fikk jobben med å bygge hus til meg. Nå kan jeg jo ringe ham og ønske lykke til med den jobben, ler hun.

Daglig leder Stian Sandermoen og salgssjef Tore Reite Larsen i Hedalm Anebyhus synes selvsagt det var ekstra stas. – Vi utvider forhandlernettet vårt for tiden, og signerte kontakt med ham for en måned siden, så dette var jo en super start for ham, sier de.

Trøstepremie til alle
Ingen gikk tomhendte hjem, og alle som ikke vant den gjeveste premien gikk fornøyde ut av Oslo Militære Samfund med et verdibevis pålydende 125.000 kroner samt deilig sjokolade i hånden.

– Alle kan bruke dette verdibeviset til å plukke ut ønsket inventar ved kjøp av hus av oss i 2016, kunne Reite Larsen fortelle, og han var svært fornøyd med arrangementet hvor alle ble vinnere.