Lanserer norgesnyheter til barna på Boligmessen i Vestlandshallen


Med norgesnyheter til barna er Andemor Norge superklare for å møte barn, foreldre, onkler, tanter og besteforeldre på boligmessen.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Andemor Norge AS

Ekteparet Trine Lise og Carl Erik Wessel Holst driver Andemor Norge i Risør, en annerledes gave- og interiørbutikk hvor kreative leker til barn og kvalitetsinteriør er satsningsområdene. Som importør av barneleker og -produkter leverer de til forhandlernettet sitt, samt at de driver nettbutikken andemorshop.no.

Bygg dinosaurer etter tegning
Carl Erik, også kalt Andefar, forteller entusiastisk om norgesnyheten Bloco, en ny type byggesett som nå lanseres i Norge på boligmessen, i første omgang i Vestlandshallen nå til helgen 4. – 6. september. – Med Bloco kan man bygge fargerike dinosaurer, drager og søte kattepuser etter tegning, og drive fribygging etter egen fantasi og lyst, sier Carl Erik. Bloco er laget av flip-flop-materiale, og de fargerike byggebrikkene innbyr til både kreativitet og konsentrasjon hos barn og voksne.

“Holdt på i timesvis”.

Kan bygge i timevis
Carl Erik bygde Bloco med døtrene på 4 og 6 en regnværsdag i sommer, og holdt på i timevis. Han fremhever spesielt gleden ved analog, felles lek med barna.
– Lekene passer perfekt for hele familien, og barna vil også like å bygge alene, sier han, og tipser alle typer familiemedlemmer til å teste ut det han kaller årets gavetips til barn.

Babydukke, puter og pledd
De lanserer også et nytt merke, ASI, fra Spania. – De produserer håndlagde babydukker som fort vil bli favorittdukken og få æresplassen i dukkevognen, spår Carl Erik.
Med seg til boligmessen har de også noe som mange voksne kan ha glede av. – Vi kan friste med knallpriser på puter og pledd fra Herregårds design, perfekt for sene høstkvelder og som gaver, sier han, og avslutter: – Hos oss er det definitivt noe for både store og små.