Lanserer kjøkkennyhet i Tromsø


Byggtorget Eide Bygg kaster seg inn i kjøkkenkampen når de nå lanserer JKE Kjøkkenstudio i Tromsø.

Tekst: Ida Save
Foto: JKE Kjøkken

– Som siste skudd på stammen av kjøkkenleverandører i Tromsø er vi veldig stolte av å kunne presentere JKE Kjøkkenstudio i Tromsø. Vi kommer til å satse fullt på dette i tiden framover, med en egen kjøkkenselger og en av byens mest erfarne montører, forteller daglig leder hos Byggtorget Eide Bygg, Anders Aasen.

Fra før dekker de alt fra gulv til dører, vegger og tak – ja, alt til huset. Og nå kan de altså tilby kjøkken og bad i tillegg. JKE Kjøkkenstudio Tromsø har offisiell åpning onsdag 7. november, men allerede på Boligmesse i Skarphallen 2.-4. november kan man få en smakebit på hvordan det nye kjøkkenstudioet blir.

– Vi har med oss JKE-kjøkkenet Nordic Inline, som er designet av Halvor Bakke. Kjøkkenet har en eksklusiv linoleumsfinish i fargen antrasittgrønn. Hele kjøkkenet har et eksklusivt preg med benkeplate i komposittstein og integrert vask. Halvor har også plukket ut ovn og hvitevarer fra NEFF.

Ferdig montert

Aasen kan friste med et knalltilbud på 30 prosent ut året for alle som tegner seg til en kjøkkenavtale hos Eide Bygg, enten på messen eller i butikken. Og han lover god oppfølging av alle nye kjøkkenkunder.

– Hos oss kjøper du kjøkken ferdig montert, og for å sikre oss at du bestiller rett, kommer vi selv ut og tar sluttmål av kjøkkenet ditt. Vi vil være best på ditt prosjekt, lover ikke mer enn vi kan holde og holder det vi lover. Både produkt, montering, pris og utførelse skal føles rett for kunden.

Kjøkkenglede

Aasen forteller videre at JKE Kjøkken er et kvalitetskjøkken som samtidig skal kunne konkurrere i de fleste prisklasser.

– Dette møbelkjøkkenet skal gi masse kjøkkenglede. I dag er jo kjøkkenet det viktigste rommet i huset, og mange har en åpen løsning ut mot stua. Da er det viktig med et kjøkken som gir uttrykk for hvem du er, og vi har mange valgmuligheter slik at du kan finne din stil, avslutter Aasen, som frister med lanseringskake på fredag og gode råd om alt til huset ditt hele helgen i Skarphallen.