Kunnskap og knalltilbud


Skousen Drammen er ere ganger kåret til kjedens beste avdeling i Norge, og på helgens Boligmesse frister de med dyktige fagfolk og knallgode messetilbud.

Tekst: Ida Save • Foto: Skousen Drammen

– Det er ingen tvil om at dette er Norges beste Skousen, konstaterer eier av Skousens avdeling i Drammen, Geir Stian Jørgensen.

Flere år på rad har butikken blitt kåret til kjedens beste avdeling i Norge, og Jørgensen trekker frem de menneskelige ressursene som suksessfaktoren.

– Det er meget dyktige mennesker som jobber her. Alle jobber fulltid, og er dermed fullstendig dedikert til kun denne ene jobben. Vi er alle spesialister på hvitevarer, og holder oss kontinuerlig oppdatert på nyheter.

Avdelingen er også den butikken i Norge med størst sortiment, og de har kjedens største lokallager, slik at de så godt som alltid har det kunden trenger på lager.

Kjøp noe som varer

God kunnskap om varene er ifølge butikkeieren spesielt viktig fordi få kunder setter seg inn i produktene før kjøp av hvitevarer.

– Hvitevarer er ikke like spennende som lyd og bilde, som mange setter seg nøye inn i før kjøp. Da er det viktig at du møter dyktige ansatte som hjelper deg å finne riktig produkt til ditt behov, sier Jørgensen.

Hans viktigste råd ved kjøp av hvitevarer, er å tenke på at dette er noe du skal ha lenge og kanskje bruke flere ganger daglig.

– Det er ingen dårlig idé å investere litt i hvitevarer. Kjøp noe ordentlig som du kan ha glede av hver dag i mange år fremover.

Messens beste tilbud?

På messen tar Jørgensen og kollegaene med seg ere ulike hvitevarer, men hovedfokuset blir på varmeprodukter som ovn, platetopp og en viftetopp som trekker stekeosen ned i selve platetoppen.

– I tillegg til dyktige butikkansatte, har vi på messen også med oss representanter fra ere av leverandørene, så på vår stand kan du blant annet møte Norges fremste eksperter på vifter og ovner.

Det blir også matlaging og smaksprøver, og sist, men ikke minst: Svært gode tilbud.

– Jeg er sikker på at vi kommer til å ha noen av de beste tilbudene på hele messa. Det blir noen ordentlige råtassrabatter på produktene vi tar med oss, avslutter Jørgensen.