Klare for sommersesongen


En lang vinter har ført til en treg start på årets høysesong for Obs Bygg Bodø. Men når Boligmesse inntar byen 27.-29. april, forbereder butikksjef Bjørn-Tore Aas seg på storinnrykk både i butikk og på stand.

Tekst: Ida Save
Foto: Obs Bygg

– Det med været er viktig, og jo tidligere våren kommer, jo bedre er det for oss. I år har det vært en lang og kald vinter, noe som gjør at vi har tapt litt hittil i år sammenlignet med i fjor. Men nå har vi et håp om at det skal snu, og vi har det meste av vår- og sommervarer på plass, sier butikksjef hos Obs Bygg Bodø, Bjørn-Tore Aas.

Han forteller at det vanligvis er full fart fra april til desember, og at det betyr mye å få en god start. Byggevarehuset er i år for første gang med på Boligmesse i Bodø, og har slått til med messens største stand, på hele 100 kvadratmeter.

Alle mann på dekk

Aas forventer full fart i både butikk og på stand gjennom hele helgen. Derfor har han kalt inn så godt som alle ansatte på jobb.

– Butikken vår ligger kun to minutter unna Nordlandshallen, så vi har en fordel i å kunne henvise folk til butikken dersom det er ting vi ikke har med oss på messa. Derfor er vi forberedt på å jobbe litt ekstra også i butikken, så jeg har sagt at ingen får fri denne helgen, humrer butikksjefen.

Variert utvalg

Standen de har reservert inne i messehallen skal deles opp i flere mindre stands, og målet er å vise fram det brede utvalget til butikken.

– Vi skal ha stands med alt fra elektroverktøy og elektroniske låser, til ovner, griller, gulv, hvitevarer, hagemøbler, maling, hytteprodukter, belegningsstein, levegger, anneks og redskapsboder – for å nevne noe. Det blir mange gode tilbud og flere av leverandørene sender egne representanter til messen, så de besøkende skal få svar på det de lurer på om både hus, hage og oppussing, frister Aas.

Han legger til at Obs Bygg ikke retter seg mot proffmarkedet, men vanlige folk som ønsker å gjøre ting selv hjemme.

– Vi pleier å si at vi er Norges største byggevarekjede for «den vanlige mannen i gata». Det vi selger er i gjør det selv-segmentet, og hos oss skal du alltid få kjente merkevarer til lave priser.